ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: Με ανεβασμένη ψυχολογία

Στο Φούφα εξορμά η Α.Ε.Π. με ανεβασμένη την ψυχολογία για ένα θετικό αποτέλεσμα. Πολύ δύσκολο το παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα έμπειρη, που γνωρίζει την κατηγορία και εκμεταλλεύεται πάντα την έδρα της. Γνωστές οι φιλικές σχέσεις των δύο σωματείων από το παρελθόν και αναμένεται ένα ήσυχο, ανοιχτό και καλό παιχνίδι. Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Χρήστος Λάλλος που θα έχει όλους τους παίχτες στη διάθεσή του.

Blog news online & broadcasting

Iraklio web radio
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ IRAKLIO WEB RADIO ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΝ BLOGS ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ BLOGS ΚΑΙ ΤΟΥ IRAKLIO WEB RADIO ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ http://irakliowebradio2.blogspot.com/

Νοκ άουτ ο Μέλμπεργκ


olympiacos_cfp.jpgΕπιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Ολαφ Μέλμπεργκ με αποτέλεσμα ο Ζίκο να τον αποκλείσει από την αποστολή για το ματς με τον Αρη. Ο Σουηδός αμυντικός έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου και κάκωση μηνίσκου στο δεξί γόνατο και θα μείνει 2 με 3 εβδομάδες εκτός γηπέδων κάτι που σημαίνει πως θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου. Σε αντίθεση με τον Μέλμπεργκ, ο Μαρέσκα ακολουθεί την αποστολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, ως 19ος παίκτης και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, αφού δοκιμάσει το πόδι του, αν θα καθίσει στον πάγκο ή όχι. Οι 19 παίκτες που συμπεριέλαβε ο Ζίκο στην απσοτολή είναι οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Μήτρογλου.