ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Νίκη για τον Πυρσό με 2-1

Συντάχθηκε απο greveniotis
ΠΥΡΣΟΣ-ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2-1  
15η Αγωνιστική ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΠΥΡΣΟΣ - ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2-1 Σερέτης 62΄Κουρδάκης 81΄-Καραπατζάκης 70΄
Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε ο Πυρσός αντιμετωπίζοντας τον Εορδαϊκό σ΄ ένα κακό αγωνιστικό χώρο και κόντρα σε μία προκλητική διαιτησία.
Άριστα στημένη η ομάδα, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και άξιζε τη νίκη κόντρα σε μια δυνατή αντίπαλο, που όπως είναι γνωστό την ευνοούν πάντα οι αντίξοες γηπεδικές συνθήκες.
Με παίκτες – παλικάρια, που όργωσαν το γήπεδο, ο Πυρσός ανάγκασε τον ΕορδαΪκό σε παθητικό ρόλο για παραπάνω από 70 λεπτά.
Στο τεχνικό κομμάτι η ομάδα μας έπαιξε πολύ έξυπνα και στο επίπεδο της τακτικής κυριάρχησε (κίνηση-ματ η τοποθέτηση τριών αριστεροπόδαρων ποδοσφαιριστών που δυσκόλεψε το έργο των αντιπάλων).
Κομβικό σημείο του παιχνιδιού η αντίδραση μετά το γκολ-πέναλτι της ομάδας της Πτολεμαίδας. Ο Πυρσός δε φοβήθηκε, ούτε επηρεάστηκε από τις εξόφθαλμες διαιτητικές αποφάσεις που εξόργισαν την κερκίδα (πέναλτι-μαρς σε χέρι του Κωνσταντινίδη στην περιοχή και τρεις τουλάχιστον λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ σε πολύ επικίνδυνες αντεπιθέσεις των γηπεδούχων).
Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που κατάφεραν να νικήσουν και να κάνουν αισιόδοξους τους Γρεβενιώτες φιλάθλους στο τελευταίο ματς της χρονιάς παρά τα προβλήματα και την πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή στους πρώτους 11 αγώνες της σαιζόν. ΠΥΡΣΟΣ: Φιρινίδης, Κουρδάκης, Σερέτης, Στουρνάρας, Δουλκερίδης, Μωυσιάδης, Παπουλής, Γκαμπόρ, Βελώνης, Μπανούσης, Νάϊντος
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Παρασκευάς, Καραμπατζάκης, Γεροντίδης, Τζελέπης, Σερσεμής, Οικονόμου, Κωνσταντινίδης, Ταφαράκης, Διαμαντόπουλος, Τσουλάκος, Βλάχος
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αθανάσιος Καζάς (Πιερίας) , Ευστάθιος Φυρινίδης(Πιερίας), Απόστολος Αποστολίδης 4ος: Ευστάτιος Σκούπρας (Κιλκίς) Παρατηρητής: Κοσμάς Γιαννακόπουλος (Λάρισας)
 Πίσω απο τα σίδερα οι γνωστοί - άγνωστοι.....
15η Αγωνιστική Βισαλτιακος-Αναγεννηση Γιαν. 2-2 ΠΑΟΝΕ-Οδυσσεας Αν. Σερ. 1-0 Τρικαλα-Καστορια 3-0 α.α. Πυρσός Γρεβενών-Εορδαϊκός 2007 2-1 Κοζανη-Φωκικος 0-0 Θερμαϊκος-Ρεπό Βεροια-Νικη Βολου 4-0 Αναγεννηση Επαν.-Δοξα Κρανουλας 1-1 Εθνικος Φιλιπ.-Μακεδονικος 1-0

Ευχές από τον Θανάση Χαντάβα