ΣΙΝΕ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE ΤΖΟΡΝΤΑΝ

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2009

Ομιλία Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Χαντάβα στην Βουλή των Ελλήνων.


Ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας υπέγραψε την Τρίτη 22/12 την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής της βουλής για την υπόθεση «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΕΒΕ» από την COSMOTE.
Την ίδια μέρα απέστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Φίλιππο Σαχινίδη, με την παράκληση να ικανοποιηθεί το αίτημα της Ε.Α.Σ. Γρεβενών για χορήγηση δανείου από την... Αγροτική Τράπεζα Ελλάδας.
Επίσης επιστολή απέστειλε στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελο Βενιζέλο με την οποία τον παρακαλεί να εγκρίνει την πρόταση που υποβλήθηκε από το 586 Τάγμα Πεζικού, που εδρεύει στα Γρεβενά, για την κατασκευή δύο λόχων και την επαύξηση της δύναμης των νεοσύλλεκτων από 360 σε 600 άτομα. Τέλος, την Τρίτη 22/12 ο κ. Χαντάβας υπέβαλε αναφορά στη Βουλή των Ελλήνων προς την Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ Γρεβενών, έπειτα από επιστολή που έλαβε από τους εργαζόμενους του Ε.Κ.Α.Β. Γρεβενών.

Τα "άκουσαν" στη Νομαρχία...

Τα κάλαντα άκουσαν ο Νομάρχης Γρεβενών κ.Δημοσθένης Κουπτσίδης και ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Γρεβενών κ. Ανδρέας Τόσκας, το πρωί της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου 2009 στο γραφείο του Νομάρχη όπως προστάζει το έθιμο των ημερών, από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γρεβενών, οι οποίοι προσέφεραν στον κ. Νομάρχη μαζί με τις ευχές τους και μία Αγιογραφία.

Ο Νομάρχης ευχαρίστησε τους μικρούς μαθητές για το δώρο τους και τους ευχήθηκε Καλές Γιορτές και η Νέα Χρονιά να είναι γεμάτη γνώσεις και πρόοδο στα μαθήματα τους.

Τους μαθητές συνόδευαν ο Διευθυντής της Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Α. Γρεβενών κ. Πουτακίδης, ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου κ. Παπανίκος, καθώς και Καθηγητές του Σχολείου.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας τα Κάλαντα έψαλε στο Νομάρχη στο γραφείο του η Στρατιωτική Μπάντα του 586 ΤΠ/ΚΕΝ. Ο Νομάρχης αφού τους ευχήθηκε τα Χρόνια Πολλά τους προσέφερε το Βιβλίο του Απόστολου Διανέλλου «ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ» ένας ξεχωριστός κόσμος, έκδοση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών.
Την Μπάντα συνόδευε ο Διοικητής κ. Βουτσής. greveniotis.gr

Διαμαρτυρία που οργανωσαν πολυάριθμοι σύλλογοι, BLOGGERS ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ..

http://enomenoiblogers.blogspot.com/ Δεκάδες οδηγοί με Ι.Χ. και μοτοσυκλέτες συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Καλλιμάρμαρο σε μια «διαφορετική» διαμαρτυρία για τα τέλη κυκλοφορίας. Οι οδηγοί πάτησαν γκάζι μέχρι τη Βουλή, ζητώντας την άρση των φορολογικών μέτρων. Τη διαμαρτυρία διοργάνωσε το «Μέτωπο Ενεργών Πολιτών»,πολυάριθμοι σύλλογοι, ΚΑΙ BLOGGERS που ζητάνε «τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με τους μισθούς και απαλλαγή των ανέργων από τα τέλη». Στην πορεία μετείχαν διάφοροι φορείς ιδιοκτητών αυτοκινήτων και καταναλωτικές ενώσεις. Στη διάρκεια της πορείας έμειναν κλειστές για αρκετή ώρα η λεωφόρος Αλεξάνδρας, η Ακαδημίας και η Πατησίων. TO EΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ http://stopcartel.org/
Χιλιάδες καταγγελίες καταγράφει το Κέντρο Καταγγελιών του ΙΝΚΑ αναφορικά με τα τέλη κυκλοφορίας έτους 2010. Καλούμε όλους τους πολίτες καταναλωτές, οι οποίοι θα ήθελαν να ενισχύσουν την Δικαστική Προσφυγή του ΙΝΚΑ, κατά της απόφασης για τα τέλη κυκλοφορίας, ειδικού φόρου και περιβαλλοντικών τελών, Όπως καταθέσουν Αίτηση - Εξουσιοδότηση – Δήλωση, προς το ΙΝΚΑ μαζί με την φωτοτυπία της ειδοποίησης πληρωμής τελών, στο Fax: 210 3633976 ή στην διεύθυνση: ΠΡΟΣ το ΙΝΚΑ Γ΄ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 13, 104 32 ΑΘΗΝΑ. Η Αίτηση- Εξουσιοδότηση – Δήλωση, πρέπει να αναφέρει: ονοματεπώνυμο και πλήρη διεύθυνση και τηλέφωνα επικοινωνίας και ότι: Εξουσιοδοτώ το ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ όπως προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια κατά της απόφασης των Υπουργών για τα τέλη κυκλοφορίας ειδικού φόρου περιβαλλοντικών τελών έτους 2010. Αίτηση - Εξουσιοδότηση – Δήλωση ΠΡΟΣ το ΙΝΚΑ Γ΄ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 13, 104 32 ΑΘΗΝΑ Τηλ. 210 3632443 Fax. 210 3633976 Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση: Τηλ. Fax. Email: Σας επισυνάπτω αντίγραφο της ειδοποίησης των τελών κυκλοφορίας του οχήματός μου, …….-………. και εξουσιοδοτώ το ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ όπως προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια κατά της απόφασης των Υπουργών για τα τέλη κυκλοφορίας ειδικού φόρου περιβαλλοντικών τελών έτους 2010. Με τιμή υπογραφή Συνημμένη: Η ειδοποίηση των τελών κυκλοφορίας του οχήματός μου.

Αλλαγές σε πρωτάθλημα και κύπελλο της ΕΠΣ Γρεβενών

Η ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ κάνει γνωστό ότι αγώνες Κυπέλλου που έχουν ορισθεί για τις 27-12-2009 ημέρα Κυριακή αναβάλλονται και ορίζονται για τις 3-01-2010.
Επίσης οι αγώνες πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας:
1. ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ – ΚΑΜΒ.ΔΕΣΑΚΤΗΣ
2. ΚΕΡ. ΜΕΓΑΡΟΥ – ΚΕΡ.ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ
3. ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ – ΚΕΡ.ΙΤΕΑΣ
που αναβλήθηκαν λόγω καιρικών συνθηκών Θα διεξαχθούν στις 27-12-2009 ημέρα Κυριακή και ώρα 3.00 μμ στα ίδια γήπεδα.

Πρώτος στη λίστα της εθνικής Βοσνίας ο Μπάγεβιτς

Οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βοσνίας συνεδρίασαν το πρωί της Τρίτης και αποφάσισαν πως ο προπονητής που θέλουν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Εκτός του 62χρονου Σέρβου τεχνικού της ΑΕΚ, υποψήφιοι είναι επίσης οι Σεργκέι Μπαρμπάρεζ, Λιούπκο Πέτροβιτς, Μεχμέντ Μπατζάρεβιτς, Σάφετ Σούσιτς, Μπλαζ Σλίσκοβιτς, Φαρούκ Χατζίμπεγκιτς και Σρέτσκο Κάτανετς. ksipnistere.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic