ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ – ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 1-2 (1-2)

  Κυριακή: 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010  -  ΚΥΠΕΛΟ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Γ' ΦΑΣΗ

  Δίκαιη επικράτηση για τα Γρεβενά Αεράτα επί του αξιόμαχου Καμβουνιακού Δεσκάτης με 2-1 σ’ ένα πολύ καλό παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από πολικές συνθήκες. Οι παίχτες των δυο ομάδων τα έδωσαν όλα, παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό θέαμα, με τα Γρεβενά Αεράτα να δημιουργούν και να χάνουν πολλές ευκαιρίες και με τον Καμβουνιακό, με πολύ καλή λειτουργία της μεσαίας γραμμής να μάχεται ως το τέλος για την ισοφάριση.


12΄- Ο Χερίδης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, δυνατή κεφαλιά του Δημητριάδη πάνω στη γραμμή απομάκρυνε σωτήρια ο Βλάχος.
14΄- Σουτ του Δημόπουλου μπλόκαρε ο Σεμπίρης.


15΄-  Ο Βίδρας εκτέλεσε δυνατά το βολέ, ο Π. Λάλλος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Καμβουνιακού και με έξοχο ψηλοκρεμαστό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στα Αεράτα με 0-1.
22΄- Ο Γάκης τροφοδότησε τον Μπόζιαρη, που μπήκε στην περιοχή, σούταρε, η μπάλα κόντραρε στο Ράτζα, βρήκε τη ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού και πέρασε κόρνερ.
24΄- Γάκης και Αναστασιάδης συνεργάστηκαν, βολίδα του τελευταίου, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σεμπίρης. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Χερίδης, σουτ του Δημητριάδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής και πάλι μεγάλη απόκρουση του Σεμπίρη.

30΄- Κόρνερ του Χερίδη, κεφαλιά του Μήττα από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ.
40΄- Μπόζιαρης και Π. Λάλλος έπαιξαν άψογα το 1-2, ο Π. Λάλλος μπήκε μόνος στην περιοχή και με άπιαστο πλασέ πέτυχε το 0-2.
43΄-  Διείσδυση του Τσικρίκη από αριστερά, σέντρα στην καρδιά της άμυνας απομάκρυνε ο Οικονόμου και ο Αθ. Κούτουλας με κεραυνό από τα 20 μ. μείωσε σε 1-2.
50΄- Ο Ράτζας πάσαρε στον Αν. Κούτουλα που σούταρε έξω απ’ την περιοχή και μπλόκαρε ο Βίδρας.
56΄- Συνεργασία Δημόπουλου – Μπόζιαρη, σουτ του τελευταίου μόλις άουτ.
57΄- Μεγάλη ευκαιρία για τα Αεράτα να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, όταν ο ταχύτατος Μπόζιαρης μπήκε από δεξιά, αλλά πλάσαρε άουτ.

60΄- Σουτ του Αν Κούτουλα μπλόκαρε εύκολα ο Βίδρας.
75΄- Διείσδυση του Πασαγιάννη από δεξιά που σέντραρε, ο Στ. Δεληβός γύρισε στον Κατσαντώνη το δυνατό σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ.
81΄- Πάλι ο Αν. Κούτουλας δοκίμασε το πόδι του από το ύψος της μεγάλης περιοχής, το σουτ όμως ήταν άστοχο.

΄Αριστη η διαιτησία των: Κ. Τσέτσιλα, Ρίγγου και Φώλια (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).

ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ (Δ. Κορδίλας): Σεμπίρης (45΄Ρίβας), Ζρδάγκας,  Α. Ράτζας, Δ. Κόγιος (45΄Δρομπούρας), Αθ. Κούτουλας, Ε. Βλάχος, Τσικρίκης (79΄Σωτήρης), Δ. Γκουγκουγιάννης, Σ. Παπατσάνης, Αν. Κούτουλας, Καψάλης

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Καραπάς (55΄Πασαγιάννης), Γάκης (45΄Μ. Κατσαντώνης), Μήττας,  Π. Λάλλος, Οικονόμου, Δημητριάδης (62΄ Στ. Δεληβός), Τ. Δημόπουλος, Κ. Αναστασιάδης, Χερίδης, Κ. Μπόζιαρης
Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: