ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΑΔ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΔ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 3-2 (3-0).

Την Τρίτη 12-01-2010, διεξήχθη η 4η αγωνιστική του 3ου Ομίλου του Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας, όπου αγωνίσθηκαν στο γήπεδο του Δ.Δ. Καρπερού Γρεβενών, οι ομάδες των Αστυνομικών Διευθύνσεων ΓΡΕΒΕΝΩΝ και ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ενώ ρεπό είχε η ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.
Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε αυτή της Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ με σκορ 3-2 (ημίχρονο 3-0).
Το σκορ άνοιξε για την ομάδα των Γρεβενών ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Παναγιώτης στο 25΄ λεπτό της αναμέτρησης και διεύρυνε ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας ΔΟΥΜΑΣ Ευριπίδης στο 31΄ και 40΄ , ενώ για τα Τρίκαλα μείωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο ΔΕΡΜΑΝΗΣ με δύο τέρματα στο 63΄ και 81΄ λεπτό του αγώνα.
Συνθέσεις:
Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Καστανίδης, Λάππας, Χαντάβας, Λαμπρόπουλος, Κύρκος, Κακούσιος, Χριστοδούλου, Ιωαννίδης, Δούμας, Λάλος, Γκέτσιος. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Λάχανος, Νικολόπουλος, Γράβαλος, Τσιάτσιος, Ντάνας, Ταμπακάκος, Κόντος. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΜΑΔΑΣ: Ισαακίδης Γιώργος.
Α.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Αγραφιώτης, Μήτραινας, Γκουλιάφας, Χασιώτης, Χασιώτης, Λίτος, Δερμάνης, Τσιούλης, Καραλής, Θεοδώρου, Θεοδωράκης. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Καρατζάς, Παπανικολάου.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΜΑΔΑΣ: Καρατζάς. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΗΘΟΙ: ΑΛΕΞΙΟΥ, ΖΟΥΜΠΟΥΚΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ: ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ Αθανάσιος
[DSC_2231.JPG]
[DSC_2245.JPG]
[DSC_2276.JPG]
[DSC_2233.JPG]
Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η βαθμολογία του 3ου ομίλου, διαμορφώνεται ως εξής: 1. Α.Δ. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Βαθμοί 6 2. Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ -//- 6 3. Α.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ -//- 0
Την επόμενη αγωνιστική (5η), αγωνίζεται η Α.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ με την Α.Δ. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ενώ ρεπό έχει η ομάδα της Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ.
Εμείς από την πλευρά μας συγχαίρουμε για μια ακόμη φορά τους συναδέλφους μας για την νίκη τους και ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Χασίων κ. ΝΑΖΟ Ανδρέα, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Ευάγγελο, αλλά και όλους τους κατοίκους του Καρπερού για την φιλοξενία και τις διευκολύνσεις που παρείχαν στους ποδοσφαιριστές των ομάδων.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΡΙΓΩΝΗΣ Χρήστος ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: