ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΙΔΩΝ


Τετάρτη: 30 Δεκεμβρίου 2009

Η αγωνιστικότητα και το πάθος των παιχτών της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, έδωσαν τελικά τον πολύτιμο βαθμό στους Γρεβενιώτες. Η Ε.Π.Σ. Ηπείρου ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και έχασε πολλές ευκαιρίες να κερδίσει τον αγώνα. Η υπεροψία όμως και η φλυαρία της επιθετικής γραμμής, είχε σαν αποτέλεσμα να απωλέσει δυο πολύτιμους βαθμούς. Καλύτερος παίχτης των Γρεβενών ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος, που όταν χρειάστηκε δήλωσε παρών και κράτησε ανέπαφη την εστία του σε πολλές περιπτώσεις. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παναγιώτη Κύρκου (Γ.Γ. Ε.Π.Σ. Ηπείρου).

Φάσεις και γκολ

4΄- Ο Μπλέτσας σέντραρε από δεξιά, σουτ στην κίνηση του Ηλία από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ.
12΄- Εξαιρετική σέντρα του Ιωάννου, ο Βασιλειάδης πάσαρε με το κεφάλι και ο αμαρκάριστος Κομποσιώρης από κοντά σημείωσε το 0-1.
30΄- Ιωάννου και Διαμαντής συνεργάστηκαν, καλό σουτ του τελευταίου δεν βρήκε στόχο.
32΄- Μακρινή πάσα του Καππή στην πλάτη της άμυνας, κεφαλιά του Τσουμάνη μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.
39΄- Πρώτη επίσκεψη των Ε.Π.Σ. Γρεβενών στην εστία του Μίλη και τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει έχασε από κοντά με κεφαλιά ο Θ. Δημόπουλος μετά από κόρνερ του Κολοβού.
53΄- Κόρνερ εκτέλεσε ο Πουρνάρας από αριστερά, ο Θ. Δημόπουλος δεν έπιασε καλά την κεφαλιά, η μπάλα αναπήδησε και ο Χριστούλης που καιροφυλακτούσε από κοντά με το κεφάλι ισοφάρισε σε 1-1.
54΄- Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσουμάνη και εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ του Παπαδόπουλου.
56΄- Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Ιωάννου και πλασέ από πλεονεκτική θέση μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.
59΄- Σέντρα του Κομποσιώρη, δυνατό σουτ στην κίνηση από κοντά του Ηλία, κόντραρε στο σώμα του Παπακώστα και πέρασε κόρνερ.
70΄- Κεφαλιά του Μπαγιά απομάκρυνε πάνω στη γραμμή σωτήρια ο Π. Μπόζιαρης.
78΄- Τετ-α-τετ ο Κομποσιώρης, πλάσαρε αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε σταθερά.


΄Αριστη η διαιτησία των: Μπαϊραμίδη, Κοεμτζίδη και Κωτούλα (Ε.Π.Σ. Κοζάνης.
Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Δημήτρης Μπόλης): Κ. Παπαδόπουλος, Ευθ. Παπακώστας, Γ. Πουρνάρας, Π. Βιτορίνο, Γ. Σούλας, Στ. Μαγιάννης (25΄Γ. Κολοβός), Αρ. Χριστούλης, Θ. Δημόπουλος (64΄Γ. Παππάς), Αθ. Δασταμάνης, Δ. Λιανός (56΄Π. Μπόζιαρης), Χ. Μπαρμπαγιάννης
Ε.Π.Σ. Ηπείρου (Γιώργος Βαζάκας): Γ. Μίλης, Β. Γερογιάννης, Αν. Βασιλειάδης, Β. Μπλέτσας, Στ. Σούλτης, Ν. Καππής (69΄Π. Οικονόμου), Γ. Κομποσιώρης, Π. Διαμαντής (57΄Ν. Μπαγιάς), Ανδ. Τσουμάνης, Γ. Ιωάννου, Απ. Ηλίας (65΄Ν. Χριστογούλας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: