ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου 30&31 Ιανουαρίου 2010

20η Αγωνιστική
KYΡΙΑΚΗ: 31 Ιανουρίου 2010
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΄Ωρα: 15:00 μ.μ.


ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Διαιτητής: Αγησίλαος Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας)
Α΄Βοηθός: ΄Αγγελος Μιχάλογλου (Πέλλας)
Β΄Βοηθός: Δημήτριος Βαφειάδης (Καρδίτσας)
4ος Διαιτητής: Απόστολος Καρακώστας (Λάρισας)

Παρατηρητής: Σωτήρης Κουσκουρίδας (Θεσσαλίας)

Ακόμα δεν μπορούν να... χωνέψουν στον Πυρσό το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Πρασαντζής (Δράμας) υπέρ του Θερμαϊκού, το οποίο στέρησε στην ομάδα, την ευκαιρία να πανηγυρίσει το "διπλό" στη Θέρμη. Η σφαγή στη Θέρμη, πείσμωσε παίχτες, τεχνική ηγεσία και Διοίκηση και είναι ευκαιρία για τον Πυρσό, κερδίζοντας την πρωτοπόρο του ομίλου Αναγέννηση Επανομής, να μειώσει τη διαφορά και να παραμείνει διεκδικητής τουλάχιστον της 2ης προνομιούχου θέσης. Η αγωνιστική διάθεση, η αλλαγή νοοτροπίας και το πάθος που επιδεικνύουν οι παίχτες στα τελευταία παιχνίδια, παρέχουν όλα τα εχέγγυα για νίκη του Πυρσού επί ενός όμως αξιόλογου αντιπάλου, που πρέπει να σημειώσουμε ότι μόνο μια φορά φέτος ηττήθηκε μακριά από την έδρα του.

Τα αγωνιστικά πλάνα καταστρώνει ο Ανδρέας Παντζιαράς, που παρόλο που πικράθηκε από την ισοπαλία στη Θέρμη, δείχνει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του. Με εντατικό ρυθμό λοιπόν συνεχίζονται οι προπονήσεις, ενώ θα γίνει ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού της Επανωμής. Με τη συμπαράσταση του κόσμου, που σίγουρα την Κυριακή θα γεμίσει το ΔΑΚ, ο Πυρσός θα τα καταφέρει.

Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Πυρσού αποτελεί ο Δήμος Κοσμίδης. Το αίτημα του νεαρού πλάγιο
υ μπακ στη διοίκηση να αποδεσμευθεί έγινε δεκτό και πλέον ο παίκτης είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του. Πέραν αυτού, στα Γρεβενά επικρατεί προβληματισμός για το εξοντωτικό (όπως το χαρακτήρισαν) πρόστιμο των 35.000 ευρώ από την ΕΕΠ για τα επεισόδια των οπαδών στο ματς με τη Βέροια, αλλά και για την ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στην "πράσινη" ΠΑΕ.

 Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ εδώ
Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: ΚΥΡΙΑΚΗ: 31-01-2010, ΄ΩΡΑ: 15.00΄μ.μ.
17η αγωνιστική 
 Α.Ε.Π. Βατολάκκου - Εθνικός Κατερίνης
Διαιτητής: Μπούμπας Κ. (Ηπείρου)
Α΄Βοηθός: Ευαγγελίας Α.
Β΄Βοηθός: Σιόντης Α.
Παρατηρητής: Δ. Καραμανίδης(Καστοριάς)
Κρίσιμος ο αγώνας για τους Πόντιους, αφού η νίκη είναι μονόδρομος για να ξεφύγουν από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Η Α.Ε.Π. έχει αγωνιστική φιλοσοφία, η χαλαρότητα όμως που επιδεικνύουν οι παίχτες στην αρχή κάθε αγώνα, έχει σαν αποτέλεσμα τα αρνητικά αποτελέσματα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Α.Ε.Π. είναι η απουσία του Αθανασόπουλου. Ο έμπειρος τερματοφύλακας που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Σιάτιστα αναίτια, αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για το Χρήστο Λάλλο, αφού και μετά την επιστροφή του Κώστα Τσακστάρα στον Πυρσό, θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει λύση έκτακτης ανάγκης στη νευραλγική αυτή θέση. Ο Εθνικός είναι σίγουρα η πιο έμπειρη ομάδα της κατηγορίας και θα πρέπει οι παίχτες της Α.Ε.Π. να τα δώσουν όλα για να καταβάλλουν την αντίσταση των Κατερινιωτών.
Στο μεταξύ πυρ και… μανία με την φιλοξενία της Σιάτιστας είναι στους Πόντιους Βατολάκκου. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, μίλησε  και εξέφρασε τα παράπονα του λέγοντας:
«Είμαι δυσαρεστημένος για την κακή φιλοξενία της Σιάτιστας. Δεν λέω ότι αυτό συντέλεσε στην ήττα μας. Έπρεπε όμως η διοίκηση και τα μέλη της, να μας προστατέψουν και όχι να είναι από τους πρωτεργάτες σε ύβρεις και διάφορα άλλα προς την αποστολή μας».
Στη συνέχεια μας τόνισε: «Αποτέλεσμα όλων αυτών; Η κακή διαιτησία! Δεν μειώνουμε την απόδοση της Σιάτιστας, που για ένα ημίχρονο ήταν καλύτερη από εμάς. Όμως, δεν σεβάστηκαν την προσπάθεια των 22 παικτών, που μέσα σε πολύ κρύο, πρόσφεραν θέαμα.
Τα μέλη της διοίκησης της Σιάτιστας γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρονιά πίσω». 
Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ εδώ
 Γήπεδο πλατάνου
Κυριακή 31/1/2010
17η αγωνιστική
Αλεξάνδρεια - Γρεβενά Αεράτα
Διαιτητής: Δ. Τριφωνίδης (ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ)
Α΄Βοηθός: Γ. Καπνιάς 
Β΄Βοηθός: Α. Μωραϊτου
Παρατηρητής: Π. Νώττας (Φλώρινας)
Με όλους τους παίχτες στη διάθεση του Νίκου Μπαλοδήμου, εκδράμουν τα Γρεβενά Αεράτα στη δύσκολη έδρα της Αλεξάνδρειας. Και οι δυο ομάδες καίγονται για τους 3 βαθμούς. Η Αλεξάνδρεια με 22 βαθμούς θέλει ν' αποσπαστεί από το γκρουπ των τελευταίων, ενώ για τα Γρεβενά Αεράτα το τρίποντο είναι μονόδρομος.

«Για εμάς δεν υπάρχουν ντέρμπι πλέον. "Όλα τα ματς είναι τελικοί, θέλουν προσοχή και πρέπει επιτέλους να επικεντρωθούμε στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη σωτηρία", δήλωσε ο Νίκος Μπαλοδήμος. "Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και ετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το συγκεκριμένο αγώνα".
Στο μεταξύ απογοήτευση επικρατεί στη Διοίκηση των Αεράτων με τις αρνητικές εξελίξεις στο θέμα του Χαματά. Ο παίχτης που περίμεναν πώς και πώς να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα που δίνει για τη σωτηρία της, έγινε έρμαιο της γραφειοκρατίας του ελληνικού κράτους και παρόλο που έχει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ελληνοποίηση του, "κάποιοι" με αίολα επιχειρήματα, στρεβλώνουν αυτή την προσπάθεια.
 

A΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της ΄Ενωσης, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών και της ακαταλληλότητας των γηπέδων.
Ορίστηκε επίσης η ημερομηνία διεξαγωγής των ημιτελικών του κυπέλλου της ΄Ενωσης που είναι το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010.
ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΡΟΥ
Γρεβενά Αεράτα - Α.Ο. Σειρήνα
ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Κεραυνός Αγίου Γεωργίου - Αλιάκμων Κιβωτού



Οι πολλές υποχρεώσεις της Σειρήνας στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, ανάγκασαν τον προπονητή της Σειρήνας, Σαράντη Μπαλντούμη, παρόλο που δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα, να συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό τις προπονήσεις, ώστε να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίχτες του. Παράλληλα δίνεται η ευκαιρία να αποθεραπευτούν οι τραυματίες και να δοθεί έμφαση σε ασκήσεις τακτικής και συστημάτων. Παράλληλα με συντονισμένες κινήσεις της Διοίκησης και προσωπική εργασία, γίνονται εργασίες συντήρησης στο γήπεδο του Μεγάλου Σειρηνίου.
H ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ fotis bazakas εδώ