ΣΙΝΕ

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Πυρσός Γρεβενών – Αναγέννηση Επανομής 4-1 (1-0)


Πυρσός ΓρεβενώνΑναγέννηση Επανομής 4-1 (1-0)
20η Αγωνιστική
KYΡΙΑΚΗ: 31  Ιανουρίου 2010
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΄Ωρα: 15:00 μ.μ.

΄Ενας φανταστικός Πυρσός με καρδιά πρωταθλητή διέλυσε την πρωτοπόρο του ομίλου Αναγέννηση Επανομής με το ευρύ 4-1. Με κορυφαίους τους Μπανούση και Δουλκερίδη και με τους υπόλοιπους παίχτες να τα δίνουν όλα και να μην υστερεί κανείς σε απόδοση, η προκλητική σε ορισμένα σημεία του αγώνα διαιτησία του κ. Μπουρμασόπουλου (Λάρισας), δεν μπόρεσε να στερήσει το θρίαμβο από τους παίχτες του Ανδρέα Παντζιαρά, που με φοβερό πάθος και τρομερή αγωνιστική διάθεση, σ’ ένα γήπεδο ακατάλληλο για ποδόσφαιρο, απέδειξαν την αξία τους και ...η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται, σαφώς τους αδικεί. O Πυρσός με τη νίκη του αυτή, διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες για να σταθεροποιηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας του δευτέρου ομίλου της Γ Εθνικής.
11΄- Αλλαγή παιχνιδιού με το Νάιντο από δεξιά να βρίσκει το Γεωργίου, ο οποίος κατέβασε υποδειγματικά την μπάλα, έστρωσε στον Γκαρόζη που με ιδανικό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έδωσε το προβάδισμα στον Πυρσό με 1-0, αφού η μπάλα βρήκε πρώτα τη συμβολή των δοκών.
25΄- Ο Γουνελάς τροφοδότησε τον ταχύτατο Γεωργίου, που ξέφυγε από δεξιά, η σέντρα όμως που έβγαλε ήταν άστοχη.
27΄- Πάλι ο Γεωργίου με καταπληκτική ατομική προσπάθεια ξέφυγε από δεξιά, έβγαλε υποδειγματική σέντρα και απομάκρυνε σωτήρια ο Αποστολίδης προ του επερχόμενου Τζιώρα.
34΄- Σέντρα του Τζιώρα από αριστερά, κεφαλιά του Σερέτη από καλή θέση πέρασε άουτ.
55΄- Μεγάλη ευκαιρία για την Επανομή να ισοφαρίσει, όταν ο Παπατζίκος από εμφανή θέση οφσαϊτ πλάσαρε, η μπάλα κόλλησε στη λάσπη και μπλόκαρε ο Σουμουλίδης.
61΄- Ο Γκαρόζης εκτέλεσε φάουλ λίγο κάτω από τη σέντρα, ο Μπανούσης σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και με άπιαστη κεφαλιά σημείωσε το 2-0.
63΄- Σουτ εξ’ επαφής του Κοπούνοβιτς, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σουμουλίδης.
70΄- Εντυπωσιακά ξέφυγε στο σπριντ ο Γεωργίου, μπήκε από δεξιά, έβγαλε σέντρα σουτ, που μπλόκαρε ο Κόσογλου.
73΄- Καλοχτυπημένο φάουλ του Αποστολίδη, η μπάλα γλίστρησε στη λάσπη απ’ τα χέρια του Σουμουλίδη και ο Παπατζίκος απλώς την έσπρωξε στα δίχτυα, μειώνοντας σε 2-1.
82΄- Κεφαλιά του Κοπούνοβιτς, μπλόκαρε ο Σουμουλίδης σταθερά.
83΄- Ο Νάιντος εκτέλεσε πλάγιο άουτ, ο Βαγγέλη σταμάτησε μέσα στην περιοχή την μπάλα με το χέρι και αμέσως ο διαιτητής σφύριξε το πέναλτι. Κακή εκτέλεση του πέναλτι απ’ το Νάιντο και ο Κόσογλου, απέκρουσε με τα πόδια, δίνοντας παράταση στην αγωνία των φιλάθλων.
86΄- Αντεπίθεση για σεμινάριο απ’ τους παίχτες του Πυρσού, μόνος ο Γιακάκογλου προ του Κόσογλου και με εξαιρετικό πλασέ σημείωσε το 3-1.
87΄- Καλό σουτ του Παπατζίκου πέρασε ελάχιστα άουτ.
90΄- Μετά από εκπληκτική προσπάθεια του Τζιώρα που διεκδίκησε την μπάλα με τρεις αντιπάλους, έγινε το λάθος που εκμεταλλεύτηκε ο Χατζηβασιλειάδης που από θέση τετ-α-τετ σημείωσε το τελικό 4-1, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Πυρσού.
Κακή η διατησία των: Μπουρμασόπουλου (Λάρισας), Μιχαλόγλου (Πέλλας), Βαφειάδη (Καρδίτσας)

Κίτρινες κάρτες: Γουνελάς, Τζιώρας, Δουλκερίδης, Μπανούσης, Κοπούνοβιτς, Χουνουζίδης
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Πυρσός Γρεβενών (Ανδρέας Παντζιαράς): Σουμουλίδης, Σερέτης, Κάλφας (2' Γουνελάς), Στουρνάρας, Νάιντος, Χατζής, Γκαρόζης, Δουλκερίδης, Τζιώρας, Γεωργίου (70΄Χατζηβασιλειάδης), Μπανούσης (81΄Γιακάκογλου)
Αναγέννηση Επανομής (Αλέκος Βοσνιάδης): Κόσογλου, Σαμαράς (53΄Παπατζίκος), Γκλάμοσακ, Χουνουζίδης, Αποστολίδης, Βαγγέλη, Δαμιανίδης, Μπακάλης, Κοπούνοβιτς, Δεμιρτζόγλου (70΄Θεοδωρίδης), Διαμαντίδης (53΄Σακκάς)

Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: