ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΠΥΡΣΟΣ-BIΣΑΛΤΙΑΚΟΣ 0 - 0

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ 0-0 (ΔΑΚ Γρεβενών)





Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε στο ΔΑΚ Γρεβενών ο Πυρσός, αφού δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ και να καταβάλλει την αντίσταση του Βισαλτιακού. Στο α΄ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τον Πυρσό να έχει ελαφρά υπεροχή και να δημιουργεί φάσεις στο βαρύ και ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο. Στο β΄ημίχρονο η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετική και για 45 λεπτά πίεζε συνεχώς και έπαιζε στο μισό γήπεδο το Βισαλτιακό, χωρίς όμως να δώσει τη χαρά στους φιλάθλους της να πανηγυρίσουν ένα τέρμα. Δυστυχώς ο μονόλογος του Πυρσού δεν καρποφόρησε και ο διαιτητής της συνάντησης κ. Βουρνέλης δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στο 85΄σε σπρώξιμο του Φωτιάδη πάνω στον Τζιώρα.





 20΄- Καλοχτυπημένο κόρνερ του Γκέτσιου, ο Σερέτης κατέβασε την μπάλα στο ύψος της περιοχής, καθυστέρησε όμως και απομάκρυναν οι αμυντικοί του Βισαλτιακού.

22΄- Επικίνδυνη παράλληλη σέντρα του Παραλίκη, απομάκρυνε έγκαιρα ο Κάλφας.

34΄- Ωραία προσπάθεια του Γεωργίου από αριστερά, τροφοδότησε το Τζιώρα μέσα στην περιοχή, που κόπηκε την τελευταία στιγμή απ' τον Πασχαλούδη.

36΄- Μεγάλη ευκαιρία για τον Πυρσό να προηγηθεί στο σκορ, όταν ο Χατζής εκτέλσε το κόρνερ και ο Σερέτης στο δεύτερο δοκάρι, ανενόχλητος, απέτυχε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.


45΄- Καλό σουτ του Αλεξανδρίδη, πέρασε πάνω απ' το  οριζόντιο δοκάρι του Φυρινίδη.

47΄- Ο Τζιώρας έσπασε την μπάλα στο ύψος της περιοχής, σουτ του Γκέτσιου ελάχιστα άουτ.

56΄- Εναλλαγή της μπάλας και σουτ του Τζιώρα, μπλόκαρε ο Πουλάκης.

80΄- Σουτ του Δούμα από πολύ πλεονεκτική θέση, μπλόκαρε και πάλι ο Πουλάκης. 
 

Μέτρια η διαιτησία των: Βουρνέλη, Τσιάτσιου και Τσαγγάρη (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)





 Πυρσός Γρεβενών (Ανδρέας Παντζιαράς): Φιρινίδης, Σερέτης, Στουρνάρας, Νάιντος, Χατζής, Γεωργίου (65΄Δούμας), Γιακάκογλου (84΄Γουνελάς), Τζιώρας, Γκέτσιος, Χατζηβασιλειάδης, Κάλφας.





Βισαλτιακός (Κυριάκος Αλέξανδρίδης): Πουλάκης, Παραλίκης, Φωτιάδης, Πασχαλούδης, Κουκουλής, Ρούμπος, Πεχλιβανίδης, Ελευθεριάδης, Αλεξανδρίδης, (81΄Κουλτσιάκης), Τσιντογιάννης, Λαγγίζος (62΄Τσικνίδης)






Αναρτήθηκε από Fotis Bazakas

Δεν υπάρχουν σχόλια: