ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΝΕΩΝ


Τετάρτη: 30 Δεκεμβρίου 2009


Ένα καταπληκτικό παιχνίδι με απίστευτο ρυθμό και πολλές προσωπικές μονομαχίες,  είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν 200 και πλέον φίλαθλοι στο πανέμορφο ενωσιακό γήπεδο των Γρεβενών μεταξύ της Ε.Π.Σ. Γρεβενών και της Ε.Π.Σ. Ηπείρου. Τελικά οι Ηπειρώτες κέρδισαν το παιχνίδι, αφού υπερτέρησαν στα σημεία και αγωνίστηκαν πιο δυνατά και ομαδικά από τους συνομήλικους τους Γρεβενιώτες, που έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Καραγιάννη να προηγηθούν.Φάσεις και γκολ.






23΄- Ο Βασιλόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αργοπόρησε, τελικά πάσαρε στο Τζερεμέ που σούταρε από τα 3μ. η μπάλα κόντραρε στον Ναυροζόγλου και πέρασε κόρνερ.
26΄- Καλό σουτ του Τσουμάνη πέρασε άουτ.
28΄- Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασαν τα Γρεβενά, όταν ο Χριστοφορίδης μπήκε από δεξιά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έβγαλε παράλληλα τη σέντρα και ο Καραγιάννης προ κενής εστίας από τα 3μ. κατάφερε να πλασάρει άουτ.
35΄- Ασθενή απόκρουση του Καραπά εκμεταλλεύτηκε ο Νάκος που με συρτό σουτ πέτυχε το 0-1.
43΄- Βολίδα του Τζερεμέ από απευθείας φάουλ, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ζώτος.
46΄- Σέντρα έβγαλε ο Χαραλαμπίδης από δεξιά, ασυνεννοησία μεταξύ Ζώτου και Ντούγια πήγε να εκμεταλλευτεί ο Καραγιάννης και τελικά ο Ντούγιας την τελευταία στιγμή απομάκρυνε σωτήρια.
58΄- Διπλή ευκαιρία για τους Ηπειρώτες, όταν ο Τσακανίκας εκτέλεσε κόρνερ, κεφαλιά του Ντούγια απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τσακστάρας, ο Νάκος πήρε την επαναφορά, πλάσαρε από κοντά και ο Τσακστάρας απέκρουσε ξανά σωτήρια σε κόρνερ.
62΄- Κεφαλιά του Καραγιάννη μετά από κόρνερ του Τζερεμέ, απέκρουσε πάνω στη γραμμή με τα πόδια ο Ζώτος.
64΄- Κόρνερ εκτέλεσε ο Μπάφας και ο Ντούγιας πηδώντας πιο ψηλά απ’ όλους με φοβερή κεφαλιά σημείωσε το 0-2.
69΄- Κεφαλιά του Χαραλαμπίδη μετά από κόρνερ του Τζερεμέ, απέκρουσε πάνω στη γραμμή με το σώμα ο Μπάφας.
85΄- Σέντρα του Δημητριάδη από δεξιά, σουτ στην κίνηση απ’ το Χαραλαμπίδη δεν βρήκε στόχο.
΄Αριστη η διαιτησία των: Κοεμτζίδη, Μπαϊραμίδη και Κωτούλα (Ε.Π.Σ. Κοζάνης.
 Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Χρήστος Πλήκας): Κ. Τσακστάρας, Ν. Καραπάς (55΄Δ. Πουταχίδης), Κ. Βασιλόπουλος, Ευθ. Ασλανίδης©, Χ. Τσιαμπίρης, Κ. Πολύζος (70΄Π. Δημητριάδης), Γ. Χριστοφορίδης, Αγγ. Κοτζατίσογλου, Αλ. Καραγιάννης, Θ. Χαραλαμπίδης, Στ. Τζερεμές (87΄Ρ. Δημόπουλος)
Ε.Π.Σ. Ηπείρου (Μιλτιάδης Μάστορας): Δ. Χαρίσης (31΄Ν. Ζώτος), Αγγ. Νάσιος, Ηλ. Γκότζιας, Χ. Ντούγιας, Γ. Ναυροζόγλου, Δ. Τσουμάνης, Αρ. Κίτσιος (78΄Αλ. Ασωνίτης), Γ. Τσακανίκας, Γ. Νάκος, Αλ. Μπάφας, Κ. Θανάσης (70΄Κ. Ζδράβος-Ρίζος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: