ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ "Μεγ. ΣΕΙΡΗΝΙ"


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάλου Σειρηνίου "ΤΟ ΛΕΙΨΟΚΟΥΚΙ" και του Αθλητικού Ομίλου "ΣΕΙΡΗΝΑ".




Στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Μεγάλου Σειρηνίου, παρουσία του βουλευτή του Νομού κ. Χαντάβα, του Νομάρχη κ. Κουπτσίδη, της Αντινομάρχη κας Πέτρου, του Γενικού Γραμματέα της Ν.Α. Γρεβενών κ. Μαρκόπουλου, του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών κ. Κοσματόπουλου, του Προέδρου του Δ.Σ. και των Αντιδημάρχων κ. κ. Χάτσιου, Βλάχου, Σιούμπουρα και Παλάσκα αντίστοιχα, αντηλλάγησαν ευχές και ακολούθησε γλέντι με την ορχήστρα των Κασσιάρα - Πουρνάρα.



Στους σύντομους χαιρετισμούς τόσο ο κ. Βουλευτής, όσο και ο κ. Νομάρχης με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Δήμου Γρεβενών, αφού ευχήθηκαν καλή χρονιά σ' όλους τους παρευρισκόμενους, εκφράστηκαν με τα πιο κολακευτικά λόγια για το έργο των δυο Συλλόγων. Ειδικότερα ευχήθηκαν στη Σειρήνα ν' ανέβει φέτος στη Δ΄Εθνική και η προσπάθεια να συνεχιστεί για την άνοδο και του πολιτιστικού και του αθλητικού επιπέδου του Νομού.



Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης χόρεψε το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου.



Για την ιστορία τα φλουριά κέρδισαν η χοροδιδασκάλισσα κ. Προκόβα, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Παναγιώτης Μπόζιαρης και ο ποδοσφαιριστής της παιδικής ομάδας Νεκτάριος Καλλίδης.



ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΖΑΚΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: