ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Δραστηριότητες Θανάση Χαντάβα


Την Τετάρτη 20/1 ο  Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων προς τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα, που αναφέρεται στη συντήρηση και στον αποχιονισμό του εθνικού οδικού άξονα Γρεβενών – Καλαμπάκας. Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται αύξηση της διέλευσης των οχημάτων από τον εν λόγω οδικό άξονα, τα περισσότερα των οποίων είναι οχήματα βαρέως τύπου. Το ήδη βεβαρημένο οδόστρωμα επιδεινώνεται καθημερινά και δημιουργεί επικίνδυνες συνθήκες για την κυκλοφορία των οχημάτων. Ο κ. Βουλευτής ζήτησε να πληροφορηθεί από τον κ. Υπουργό εάν θα υπάρξει χρηματοδότηση για τον αποχιονισμό και τη συντήρηση του Οδικού Άξονα Γρεβενών - Καλαμπάκας και ποιο θα είναι το ποσό που θα διατεθεί.
Επίσης ο κ. Χαντάβας κατέθεσε αναφορά στο αρμόδιο τμήμα της Βουλής των Ελλήνων, που απευθύνεται προς τον Υπουργό Οικονομικών και αναφέρεται στο αίτημα του Χιονοδρομικού Ορειβατικού Συλλόγου Γρεβενών ώστε να εξαιρεθεί, ως μη κερδοσκοπικό σωματείο, από την καταβολή του φόρου και την επιστροφή του ποσού που έχει ήδη καταβληθεί.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Βουλευτής του Νομού παρευρέθη στην Κηδεία του τέως Υπουργού κ. Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: