ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

"Να αναλογιστούν τις ευθύνες τους"





                                                                                       "Έχω χρόνια να δω αυτό το πράγμα" δήλωσε η παλιά δόξα του Ολυμπιακού Βασίλης Καραπιάλης
Τις ευθύνες τους τόνισε οτι θα πρέπει να αναλάβουν όλοι για την άθλια εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός δήλωσε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας Βασίλης Καραπιάλης.
Επίσης, εξέφρασε την αποψή του πως ο Βαλβέρδε θα έπρεπε να είχε μείνει καθώς, θα φαινόταν η δουλειά του φέτος. Τέλος, ανέφερε οτι η ομάδα ξεμένει απο δυνάμεις αφού δεν έχει δουλευτεί.
Αναλυτικά όσα είπε στον "Arrena Radio":
Για την εικόνα του Ολυμπιακού: "Δεν είναι τωρινό το πρόβλημα του Ολυμπιακού. Είναι καιρός τώρα που η ομάδα παρουσιάζει κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Έχω χρόνια να δω αυτό το πράγμα. Η ομάδα δεν..... κάνει ευκαιρίες, δεν μπορεί να αλλάξει μια πάσα με αποτέλεσμα να μην κερδίζει. Αυτή τη στιγμή ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει. Όλα αυτά είναι απόρροια όσων έγιναν το καλοκαίρι".
Για τον Βαλβέρδε: "Ο Βαλβέρδε είχε βάλει τα πράγματα σε μια σειρά. Έπρεπε να τον είχαν κρατήσει. Φέτος θα φαινόταν περισσότερο η δουλειά του".
Για τον Κόκκαλη: "Ο πρόεδρος δεν παίζει ποδόσφαιρο, αλλά οι παίκτες. Το θέμα είναι να δουλέψουν οι ποδοσφαιριστές και να κάνουν μέχρι το τέλος αξιοπρεπείς εμφανίσεις. Βρίσκονται στο -8 και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο. Θα πρέπει όλοι να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Η απόδοση του Ολυμπιακού είναι για να κλείνεις την τηλεόραση! Έγιναν λάθη κατά τη διάρκεια της σεζόν, όπως η 10ήμερη άδεια που έδωσε ο Ζίκο στους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια των εορτών".
Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός, καθώς ο Σάντος ήταν πολύ διαβασμένος. Ούτε ο ίδιος ο ΠΑΟΚ δεν περίμενε έναν τόσο κακό Ολυμπιακό. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έπαιξε καλή άμυνα και χτύπησε τους γηπεδούχους στην κόντρα. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε καν ευκαιρίες. Φαίνεται στο γήπεδο ότι η ομάδα δεν μπορεί να τρέξει. Τα παιδιά δεν δουλεύανε στην προπόνηση. Και όταν γίνεται αυτό δεν έχεις καλή απόδοση στον αγωνιστικό χώρο. Μου φαίνεται ότι με τον Ζίκο γινόταν μεγάλος τουρισμός".
Για τις αποδοκιμασίες στον Κόκκαλη και την ερχόμενη χρονιά: "Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση και ο κόσμος εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο. Αυτή τη στιγμή πρέπει να υπάρξει ηρεμία και πολύ δουλειά. Είναι πολύ νωρίς να σκεφτόμαστε την καινούργια περίοδο. Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να υπάρξει ηρεμία για να μην χαθεί και ο στόχος της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ".
Λευτέρης Θεοδωρόπουλος
Πηγή: Balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: