ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Ισοπαλία για τους Αστυνομικούς

Την Τρίτη 26-01-2010, διεξήχθη η 6η και τελευταία αγωνιστική του 3ου Ομίλου του Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας, όπου αγωνίσθηκαν στο γήπεδο Φιλιατών Ηγουμενίτσας, οι ομάδες των Αστυνομικών Διευθύνσεων ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ και ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ενώ ρεπό είχε η ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 (ημίχρονο 0-0). 




Αν και η ομάδα των Γρεβενών προηγήθηκε με τα γκολ του ΙΩΑΝΝΙΔΗ στο 66΄ λεπτό της αναμέτρησης και του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ στο 78΄, η ομάδα της Θεσπρωτίας κατάφερε να αντιδράσει άμεσα μειώνοντας στο 80΄ και τελικά ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 89΄ λεπτό.
   Η ισοπαλία αυτή οδήγησε την ομάδα της Α.Δ. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ απ’ ευθείας στη φάση των 8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ η Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ θα υποχρεωθεί πλέον να διεκδικήσει μία θέση για την πρόκριση της στη φάση των 8, σε αγώνες μπαράζ με τις ομάδες των Α.Δ. ΚΟΖΑΝΗΣ, Α.Δ. ΔΡΑΜΑΣ και Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.
Συνθέσεις:
Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Καστανίδης,, Λαμπρόπουλος, Χαντάβας, Λάππας, Ταμπακάκος, Ιωαννίδης, Γκέτσιος, Κακούσιος, Δούμας, Λάλος, Χριστοδούλου. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Κυρατζής, Λάχανος, Νικολόπουλος, Μανδράκης, Γράβαλος, Τσιάτσιος, Κόντος. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΜΑΔΑΣ: Ισαακίδης Γιώργος.
Α.Δ. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Πέτσιος, Τριάντης, Καζάκος, Τσουμάνης, Χαντζαλής, Παππάς, Στυλιανίδης, Χάιδος, Ζήκος, Μπάλλας, Ντούμας. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Βερμιτζής, Αντωνίου, Σγουρίδης, Μπέζας, Τσούπης, Νικολάου. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΜΑΔΑΣ: ΜΠΕΣΗΣ Ζώης.
 
Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η τελική βαθμολογία του 3ου ομίλου, διαμορφώνεται ως εξής:

1. Α.Δ. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ     Βαθμοί  8

2. Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ          -//-        7

3. Α.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ           -//-         1
f.bazakas

Δεν υπάρχουν σχόλια: