ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Στην τελική φάση η ομάδα μπάσκετ παίδων του Πρωτέα

Μεγάλη επιτυχία της παιδικής ομάδας μπάσκετ   του Πρωτέα αφού μετά τη νίκη επί του Αργούς 70-53καταφερε να πάρει τη πρώτη θέση του ομίλου και να προκριθεί στην τελική φάση του πρωταθλήματος παίδων  της ΕΚΑΣΔΥΜ  όπου εκεί θα συναντήσει τους 3 πρώτους των άλλων ομίλων και θα διεκδικήσει την πρώτη θέση που οδηγεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Όσον αφορά το παιχνίδι ήταν χωρίς γυρισμό γιατί οι ομάδες ισοβαθμούσαν στη πρώτη θέση του ομίλου και οποίος κέρδιζε έπαιρνε τι εισιτήριο της πρόκρισης . Η ομάδα του Πρωτέα  μπήκε δυνατά και συγκεντρωμένα. Από την αρχή του αγώνα κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της και με πολύ καλή δουλειά στην άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση έφτασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Τέτοιες επιτυχίες μας κάνουν να νιώθουμε περήφανοι και να  ελπίζουμε ότι το μπασκετ στα Γρεβενά έχει παρών αλλά και μέλλον, και όπως δήλωσε ο προπονητής  Γιάννης Χασιώτης ,  εκτός από τις ομάδες παίδων  και εφήβων που πρωταγωνιστούν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, υπάρχουν και 140 παιδιά στις Ακαδημίες του Πρωτέα όπου μαθαίνουν από μικρή ηλικία τα μυστικά του μπάσκετ και που  αργότερα θα στελεχώσουν την αντρική ομάδα και όχι μονό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: