ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Λούα Λούα: «Δεν έπρεπε να φύγω»

Ενάμιση χρόνο μετά, ο Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα επιστρέφει στον Ολυμπιακό, για τους επόμενους έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης για δύο χρόνια. Κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΠΑΕ και αφού είχε βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, παραδέχτηκε ότι δεν έπρεπε να φύγει.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν έπρεπε να φύγω εξ αρχής και θέλω να συνεχίσω από εκεί που άφησα τα πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας μου συμπεριφέρθηκαν άψογα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι εδώ. Νιώθω πως πέρασε πολύς καιρός. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».
Τα πρώτα τεστ φυσικής κατάστασης στα οποία είχε υποβληθεί με την άφιξή του στον Πειραιά είχαν δείξει πως θα χρειαζόταν διάστημα 8 εβδομάδων για να βρεθεί στα επιθυμητά επίπεδα. Ο ίδιος εξήγησε επ΄αυτού: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Προφανώς δεν είμαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά νιώθω έτοιμος και θα τα δώσω όλα».
e-soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: