ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Άλλος για τον δήμο μας...




Πως φώναζε η αείμνηση Α.Βουγιουκλάκη στην "Μανταλένα"? Άλλος για την βάρκα μας...Ε, λοιπόν στην θέση της βάρκας βάλτε τον δήμο Θεσσαλονίκης και πέσατε μέσα. Οι μνηστήρες για τη θέση του δημάρχου δεν έχουν τέλος. Άλλωστε η θέση στο νέο ανακαινισμένο δημαρχιακό μέγαρο είναι πιο αναπαυτική Πως φώναζε η αείμνηση Α.Βουγιουκλάκη στην "Μανταλένα"? Άλλος για την βάρκα μας...Ε, λοιπόν στην θέση της βάρκας βάλτε τον δήμο Θεσσαλονίκης και πέσατε μέσα. Οι μνηστήρες για τη θέση του δημάρχου δεν έχουν τέλος. Άλλωστε η θέση στο νέο ανακαινισμένο δημαρχιακό μέγαρο είναι πιο αναπαυτική και προσφέρει περισσότερη αίγλη. Λοιπόν έχουμε και λέμε.
Στην Νέα Δημοκρατία
- Ο νυν δήμαρχος Β.Παπαγεωργόπουλος έχει δηλώσει ήδη ότι ο ίδιος θα........


είναι και πάλι υποψήφιος χωρίς να έχει πάρει την έγκριση του κόμματος.
- Ο Π.Ψωμιάδης αν και θα ήθελε να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης τα σχέδια του υπουργείου Εσωτερικών για τον Καποδίστρια 2 χαλάνε τα δικά του σχέδια καθώς

προβλέπουν ότι δεν θα δημιουργηθεί περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας αλλά η Θεσσαλονίκη θα αποτελέσει μια περιφέρεια μόνη της. Οπότε ο νομάρχης δεν
αποκλείει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την νοματρχία όχι για την περιφέρεια αλλά για τον δήμο Θεσσαλονίκης.
- Ο Σ.Καλαφάτης ήταν δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης έχει ισχυρά ερείσματα στους ψηφοφόρους της πόλης και το όνομά του έχει ακουστεί πολλές φορές κυρίως από το κόμμα
- Ο Κ.Γκιουλέκας επί χρόνια ήταν δημοσιογράφος στην δημοτική τηλεόραση, στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις βγαίνει πρώτος σε ψήφους και βγήκε ιδιαίτερα ενισχυμένος μετά την νίκη του Α.Σαμαρά τον οποίο στήριξε στην εκλογή για την προεδρία της ΝΔ.
- Ο Χ.Φώλιας ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης ήταν πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης και έχει διατηρήσει τις επαφές του στην πόλη. Δεν κρύβει την επιθυμία του να είναι υποψήφιος και στήριξε και αυτός τον Α.Σαμαρά στην μάχη για την προεδρία της ΝΔ.

Στο ΠΑΣΟΚ
- Η Χ.Αράπογλου η βουλευτής και δημοτική σύμβουλος που υποχρέωσε τον Β.Παπαγεωργόπουλο να πάει σε δεύτερο γύρο στις τελευταίες εκλογές δήλωσε σήμερα πως στόχος της παράταξής της στον δήμο Θεσσαλονίκης είναι "μια φωτεινή πόλη στραμμένη προς την θάλασσα" προσθέτοντας με νόημα πως "γι' αυτόν τον στόχο θα παλέψουμε στις εκλογές του 2010"
- Ο Σ.Βούγιας ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος με τον ΣΥΝ που πήρε ποσοστό έκπληξη 15% αλλά καταποντίστηκε όταν προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ σήμερα απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση. Είναι γνωστό όμως πως ενδιαφέρεται για την θέση. Σε συνδυασμό με το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ από τον χώρο του οποίου προέρχεται σκοπεύει να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη αλλά με με το γεγονός ότι προηγείται στις δημοσκοπήσεις αποτελεί ένα σοβαρό υποψήφιο.

Και τέλος
- Ο Γ.Μπουτάρης που μόλις προχθές κατά τον απολογισμό του Β.Παπαγεωργόπουλου πρότεινε "συνεργασία όλων των προοδευτικών δυνάμεων για να πάρουμε τον δήμο".
- Ο Κ.Βελόπουλος που σήμερα σε "πηγαδάκι" αποκάλυψε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και έκλεισε το μάτι στην ΝΔ λέγοντας πως "το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Οικολόγοι βρίσκουν διέξοδό μέσα από τα αδιέξοδα δεν ξέρω αν στην ΝΔ βλέπουν αυτά που γίνονται εκεί"

Όπως γίνεται αντιληπτό αναγνώστη μου μόνο εγώ κι εσύ δεν είμαστε υποψήφιοι για την ώρα. Αν και για σένα δεν είμαι και πολύ σίγουρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: