ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Όλοι μία γροθιά!


Τήν Κυριακή ο Ολυμπιακός δίνει ένα πολύ κρίσιμο και παράλληλα δύσκολο παιχνίδι ανιμετωπίζωντας εκτός έδρας τήν Καβάλα.
Η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει δώρο άλλους βαθμούς και η νίκη είναι μονόδρομος. Εδώ στό gavros.gr φωνάζουμε όλη την εβδομάδα οτι για να πάρουμε τό διπλό θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Με μεγάλη μας χαρά παρατηρούμε ότι άπαντες
αντιλήφθηκαν πόσο σημαντικό είναι το ματς με την Καβάλα και δέν χωρούν πλέον μεταξύ μας αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμοί.
Ο κόσμος δείχνει έμπρακτα την πίστη του για τό διπλό στήν Καβάλα.Πάνω από 7.000 οπαδοί θα βρίσκονται στό "Ανθή Καραγιάννη" την Κυριακή το απόγευμα. Είναι αποφασισμένοι και τρελαμένοι οι γαύροι για τό διπλό και το ευχάριστο είναι ότι όλο αυτό το κλίμα έχει περάσει και στήν ομάδα. Είναι πολύ θετικό ότι τώρα πού τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τόν πρωταθλητή Ελλάδας όλοι ενώθηκαν και άφησαν πίσω τους τις όποιες διαφορές είχαν.
Είναι ενδεικτικό ότι ο Ζίκο πήρε στήν αποστολή και τον Στολτίδη και τόν Γιάννη Παπαδόπουλο, που τους είχε εκτός τόσο καιρό. Ολοι μέσα, εκτός φυσικά τους τραυματισμένους. Μπράβο σας που αντιληφθήκατε οτι πλέον τα αστεία τελείωσαν. Στό Ρέντη δείχνουν ότι βάζουν πάνω από όλα την ομάδα και πηγαίνουν στήν Καβάλα ενωμένοι και έχοντας στό πλευρό τους τόν κόσμο. Ετσι θά πρέπει να μείνουμε μέχρι τό τέλος τού πρωταθλήματος . Πάνω από όλα είναι ο Ολυμπιακός μαγκες και όσο πετυχαίνει τούς στόχους του και εσείς κερδισμένοι θά είστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: