ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΩΝ


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010, στην Αίθουσα Συσκέψεων της Νομαρχιακή Αυτοδιοίκησης Γρεβενών, σε μία σεμνή τελετή παραλαβής και παράδοσης καθηκόντων των νέων Αντινομαρχών της Ν.Α. Γρεβενών.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη Γρεβενών κ. Κουπτσίδη, των απερχόμενων Αντινομαρχών κ.κ. Μιχαλογιάννη και Παλέγκα, του Γενικού Γραμματέα της Ν.Α Γρεβενών κ. Μαρκόπουλου και Νομαρχιακών Συμβούλων.

Ο Νομάρχης κ. Κουπτσίδης ευχαρίστησε τους απερχόμενους Αντινομάρχες για την καλή και εποικοδομητική συνεργασία τους, χαρακτήρισε  ιδιαίτερα πετυχημένη τη θητεία τους  παρουσίασε τις δύο Κυρίες οι οποίες αναλαμβάνουν καθήκοντα Αντινομάρχη. Την κα. Αικατερίνη Πέτρου με καθήκοντα Αντινομάρχη Α΄και την κα. Βάια Ντάγκα Μπιρμπίλη με καθήκοντα Αντινομάρχη Β΄.

Επέλεξα τόνισε τις δύο Κυρίες για το κλείσιμο της θητείας αυτής της Νομαρχιακής Αρχής, διότι πιστεύω στις ικανότητες των Γυναικών και στο θηλυκό μυαλό, είμαι βέβαιος ότι το έργο που ξεκινήσαμε με την εργατικότητα και την μεθοδικότητα που διακρίνει τις δύο Κυρίες θα ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία. Ευχήθηκε καλή συνέχεια στο πετυχημένο έργο των μέχρι σήμερα Αντινομαρχών.
Αμέσως μετά ο Νομάρχης ανακοίνωσε για πρώτη φορά τον Ορισμό  Εντεταλμένων Συμβούλων, Πρόκειται για τους Μιχαλογιάννη Κωνσταντίνο για θέματα παιδείας και Αναγνώστου Ιωάννη για θέματα Ανάπτυξης του Νότιου Τμήματος του Νομού Γρεβενών, των Δήμων Δεσκάτης και Χασίων.
Προχωρήσαμε στην απόφαση αυτή τόνισε διότι δίνουμε μεγάλη έμφαση πρώτον στο κομμάτι που αφορά την παιδεία και ο κ. Μιχαλογιάννης ως Εκπαιδευτικός πιστεύουμε ότι έχει να προσφέρει πολλά για τους νέους του τόπου μας δεύτερον στην ισόρροπη ανάπτυξη του Νομού μας. Στο Νότιο τμήμα έχουν γίνει πολλά όπως τα Γραφεία της Ν.Α., ο Φορέας του Ιλαρίωνα και ο κ. Αναγνώστου πιστεύουμε ότι θα ανταπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο αναπτυξιακό μας πρόγραμμα για την περιοχή. Ευχήθηκε και στους δύο καλή επιτυχία. 
              Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια το Νομάρχη Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπου μου , να με ορίσει Αντινομάρχη για τη νέα χρονιά δήλωσε η κ. Πέτρου. Απευθυνόμενη στον απερχόμενο Αντινομάρχη κ. Μιχαλλογιάννη τόνισε, ο συνάδελφος Κώστας Μιχαλογιάννης εργάστηκε με ζήλο, ήθος και αποτελεσματικότητα. Θα ζητήσω τη συνεχή στήριξη και συμπαράστασή του, όπως και όλων των προκατόχων για την ολοκλήρωση των στόχων της Νομαρχιακής Αρχής. Ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και ευημερία.  
Από την πλευρά της η κ. Μπιρμπίλη ευχαρίστησε τον κ. Νομάρχη για την τιμή που τις έκανε νε την ορίσει Αντινομάρχη δήλωσε ότι θα εργασθεί για την ολοκλήρωση των έργων του προκατόχους της κ. Παλέγκα και ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία.  Ο απερχόμενος Αντινομάρχης κ. Μιχαλογιάννης ευχαρίστησε όλους του Υπηρεσιακούς Παράγοντες της Ν.Α. για την αγαστή συνεργασία, όπως επίσης και όλους τους εκπροσώπους Φορέων και Συλλόγων του Νομού. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στις δύο Κυρίες και τόνισε ότι θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στα νέα του καθήκοντα.  Τέλος ο κ. Νομάρχης αναφέρθηκε στις αρμοδιότητες των Νέων Αντινομαρχών   
1.Αντινομάρχης Α΄ κα Αικατερίνη Πέτρου
Αρμοδιότητες που αφορούν αντικείμενα των  υπηρεσιών:
Διευθύνσεων: Διοίκησης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης, Οικονομικών Υπηρεσιών, Υγείας Πρόνοιας, Εμπορίου και Τουρισμού, Μεταφορών και Επικοινωνιών, ΚΕΠ, Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.
Τμήμα Πολιτισμού-Νεότητας-Αθλητισμού-Τμήμα ΚΤΕΟ, Τμήμα ΠΑΜ-ΠΣΕΑ, Γραφείο Πολιτικής Προστασίας. 
2. Αντινομάρχης Β΄ κα Βάια Ντάγκα Μπιρμπίλη
Αρμοδιότητες που αφορούν αντικείμενα των  υπηρεσιών:
Διευθύνσεων: Τεχνικών Υπηρεσιών-Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης, Κτηνιατρικής, Εγγείων Βελτιώσεων και Τμήμα Τοπογραφικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: