ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Τεσσάρα ο Πυρσός τον ΠΑΟΝΕ


ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΠΑΟΝΕ 4-1
(ΔΑΚ Γρεβενών) 
Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

(2',83',92΄Τζιώρας, 31'Παπουλής) (90΄Κατιανός)
Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά την ομάδα του ΠΑΟΝΕ με εντυπωσιακή εμφάνιση του νεοαποκτηθέντα  Χρήστου Τζιώρα που πέτυχε χατ τρίκ . Ο Πυρσός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους  στο 2ο  λεπτό με τον Τζιώρα που εκμεταλλεύτηκε  το λάθος  του τερματοφύλακα Μαυρίδη πετυχαίνοντας το 1-0. Στο 31ο λεπτό ο Φώτης Παπουλής  με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το δεύτερο γκολ για τους πρασίνους κάνοντας το 2-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στο 83΄ ο Τζιώρας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ  ύστερα από κάθετη πάσα του Γεωργίου και σουτάροντας από το ύψος της μεγάλης περιοχής  στη δεξιά γωνία του Μαυρίδη.
Όπως ήταν φυσιολογικό ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και σε μια αδράνεια της άμυνας του Πυρσού ο Κατιανός με κοντινό πλασέ έγραψε το 3-1. Δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ο μεγάλος πρωταγωνιστής  Χρήστος Τζιώρας με κοντινό πλασέ τριπλασίασε τα τέρματα του και έγραψε το τελικό 4-1.
Με τον Ανδρέα Παντζιαρά στον πάγκο της ομάδας μας ο Πυρσός έχει 4 νίκες και 1 ισοπαλία και έφτασε στην τέταρτή θέση και βλέπει πλέον με άλλο μάτι το πρωτάθλημα .
Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 700 φίλαθλοι οι οποίοι δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν και να υποστηρίζουν  τους παίχτες και τον προπονητή της ομάδας μας.
Πυρσός Γρεβενών (Ανδρέας Παντζιαράς):
Φιρινίδης Στουρνάρας, Γουνελάς, Χατζής (67΄Γκέτσιος), Νάιντος, Δουλκερίδης, Γ. Σερέτης, Γεωργίου, Παπουλής (80΄Κουρουθιανάκης), Τζιώρας, Βελώνης (70΄Δούμας).

ΠΑΟΝΕ (Εμπενίζερ Χάγκαν):

Μαυρίδης, Πεχλιβανίδης (85΄Καλπάκης) , Σακαλής, Κώτσου, Καραμανώλης, Β. Σερέτης, Κατιανός, Ασλανίδης, Λεπτοκαρύδης, Ελληνίδης (65΄Τσίλης), Τσουκάνης (72΄Σπαθάρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: