ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Αναμονή Ντουντού........ Άγγλοι για Τοροσίδη




Ο Ντουντού δεν προπονήθηκε πάλι και ο Ζίκο δοκιμάζει διάφορες λύσεις για τον πάικτη που θα πλαισιώσει τον Εντσο Μαρέσκα στο κέντρο του γηπέδου, στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ. Την ίδια ώρα οι Αγγλοι συνεχίζουν τις αναφορές στον Βασίλη Τοροσίδη.
Αναμονή για Ντουντού
Ο Ντουντού Σεαρένσε δεν κατάφερε να προπονηθεί την Κυριακή (3/1) και ο Ζίκο εξετάζει όλες τις εναλλακτικές λύσεις που έχει, ώστε να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Τετάρτη (6/1).
Ο Βραζιλιάνος τεχνικός δοκίμασε δίπλα στον Εντσο Μαρέσκα στο κέντρο του γηπέδου τον Γιώργο Κατσικόγιαννη, όπως είχε γίνει άλλωστε και στην αναμέτρηση στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Ετσι, λοιπόν, αν ο Βραζιλιάνος μέσος δεν τα καταφέρει, ο 21 ετών χαφ είναι η πρώτη επιλογή –όπως δείχνουν μέχρι στιγμής τα πράγματα- του 56χρονου τεχνικού.
Οσον αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα, ο Ζίκο δοκίμασε στο διπλό τους Νικοπολίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ, Τοροσίδη και Μπράβο στην άμυνα. Τον Κατσικογιάννη στο πλάι του Μαρέσκα, έχοντας δεξί χαφ τον Γκαλέτι και αριστερό τον Όσκαρ, ενώ στην επίθεση έβαλε τους Ντιόγκο και Μήτρογλου.
Κατά τα άλλα, ο Νικλητσιώτης, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί δεν προπονήθηκε. Την Δευτέρα (4/1) οι παίκτες του Ζίκο θα προπονηθούν στις 15:30. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 13:00 η ομάδα θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
Συνεχίζουν τις αναφορές οι Βρετανοί
Το θέμα Λίβερπουλ και Τοροσίδη δεν έχει κάποια «χειροπιαστή» εξέλιξη, ωστόσο τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν τις αναφορές τους στο όνομα του δεξιού αμυντικού των Ερυθρολεύκων. Στα ρεπορτάζ για τους reds, όπου κυριαρχούν τα ονόματα των Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, Φαν ντερ Σαρ, Μάξι Ροντρίγκες και άλλων, φιγουράρει και εκείνο του 25χρονου ποδοσφαιριστή των Ερυθρολεύκων, ως παίκτη που βρίσκεται πάντα στα υπόψιν του Ισπανού προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: