ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΓΚΑΛΕΤΙ


Ο μάνατζέρ του Λουτσιάνο Γκαλέτι, Σέργκος Μπουρσελιάν, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "gazzetta.gr" εμφανίστηκε άκρως καθησυχαστικός και τονίζει πως σύντομα θα γυρίσει στις προπονήσεις :
- Κύριε Μπουρσελιάν θα ήθελα το σχόλιο σας για την κατάσταση του Λουτσιάνο.
Καταρχήν θέλω να πω ότι το 90% των όσων έχουν γραφτεί είναι για πέταμα. Είναι ανυπόστατα. Δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε με τα νεφρά, ούτε με το συκώτι του Λουτσιάνο. Ορισμένα ήταν μάλιστα κακοήθη. Εκνευριστήκαμε όλοι μας. Από την ομάδα μέχρι και το Ιατρικό Κέντρο.

- Άρα είστε πολύ ενοχλημένοι από τα όσα έχουν γραφτεί;
Σαφώς. Διαβάσαμε σήμερα μέχρι και ότι ο Λουτσιάνο θα πήγαινε στην Ισπανία για να βάλει νέο συκώτι! Απίστευτα πράγματα. Ειλικρινά απορώ πως γράφονται και το τι προσπαθούν να κερδίσουν όσοι το κάνουν.

- Μπορούμε να προσδιορίσουμε αυτήν την στιγμή το πρόβλημα του παίκτη;
Έχει πόνους στην κοιλιακή του χώρα. Ήταν ένα θέμα το οποίο το γνωρίζαμε. Ήταν γνωστό ότι θα έμπαινε για εξετάσεις. Αυτήν την στιγμή που μιλάμε δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε. Θα μπορούμε να μιλήσουμε με ακριβή δεδομένα από την άλλη εβδομάδα. Είναι κάτι που τον πονάει, που τον ενοχλεί στην κοιλιακή χώρα. Οι γιατροί μας είπαν ότι μπορεί να είναι οτιδήποτε. Από στρες μέχρι κάτι που έφαγε και τον πείραξε.

- Τι περιμένουμε δηλαδή από τις εξετάσεις;
Είναι κάποιες καλλιέργιες, που περιμένουμε. Τα αποτελέσματά τους θα μας δείξουν το τι πρέπει να κάνουμε και τι αγωγή θα υπάρξει. Θα πρέπει να σημειώσω εδώ πως όλες οι εξετάσεις που έκανε ο Λουτσιάνο είναι καθαρές. Δεν υπάρχει κανένα παθολογικό πρόβλημα.

- Με άλλα λόγια δεν υπάρχει πρόβλημα στο να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο ο Γκαλέτι.
Όχι. Απλά δεν θα παίξει τώρα με την Καβάλα επειδή ήταν μεσα στο νοσοκομείο και έχασε προπονήσεις. Θα είναι όμως στο γήπεδο για προπόνηση ή το Σάββατο ή την Κυριακή και τον περιμένουμε να παίξει κανονικά την άλλη εβδομάδα.

- Φαντάζομαι πως είστε συνέχεια μαζί του. Πως είναι;
Ο Λουτσιάνο είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Γελάει μ' όλα αυτά. Αν και θύμωσε στην αρχή, όπως όλοι μας, μετά ηρέμησε.

- Η οικογένειά του είναι μαζί του;
Η οικογένειά του έρχεται την Παρασκευή. Έλλειπαν για τις διακοπές των Χριστουγέννων και τότε θα γυρίσουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: