ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

FIFA World Cup 2010

Εκπνέει η προθεσμία για αγορά εισιτηρίων.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπενθυμίζει στους Ελληνες φιλάθλους ότι στις 13 Ιανουαρίου και ώρα 13:00 εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την αγορά εισιτηρίων στους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2010.

Σχεδόν μία εβδομάδα πριν από την οριστική ολοκλήρωση της διαδικασίας προμήθειας εισιτηρίων, η ΕΠΟ ενημερώνει εκ νέου ότι μετά την παρέλευση των αυστηρών και καθορισμένων από την FIFA ημερομηνιών δεν είναι... δυνατή η αγορά εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας. Η Ομοσπονδία δεν θα έχει στη διάθεσή της εισιτήρια για να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους που θα υποβάλουν αιτήσεις εκπρόθεσμα, διότι τα τυχόν εναπομείναντα εισιτήρια από το μερίδιο που αναλογεί στους Ελληνες φιλάθλους θα δοθούν από τη FIFA σε άλλες ομάδες ενδιαφερομένων ανά τον κόσμο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις προμήθειας εισιτηρίων και για πρόσβαση στην σχετική ιστοσελίδα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης αγοράς, επισκεφθείτε την ειδική ενότητα στο www.epo.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: