ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΣΕΙΡΗΝΑ news


΄Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Κτηνοτροφικό Αστέρα στα γραφεία της Σειρήνας με θέματα Η.Δ. 1) Οικονομική ενημέρωση και 2) Διάφορα θέματα.

Τα μέλη της Σειρήνας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά για την οικονομική κατάσταση του σωματείου και αποφασίστηκε σε επόμενη Γ.Σ. να πραγματοποιηθεί εκτεταμένος οικονομικός απολογισμός με έλεγχο και έκθεση της Ε.Ε.

Παράλληλα έγινε συζήτηση για τους φετινούς στόχους της ομάδας και αποφασίστηκε ότι το Δ.Σ. σε επόμενη Γ.Σ. που θα γίνει περίπου σ' ένα μήνα, να φέρει προτάσεις για το αν η ομάδα που φέτος πρωταγωνιστεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχει τις δυνατότητες, οικονομικές κυρίως, να πορευτεί του χρόνου στη Δ΄Εθνική.

Παράλληλα την ευκαιρία να δοκιμαστεί στον ΠΑΟΚ, είχε την προηγούμενη βδομάδα ο Παναγιώτης Μπόζιαρης. Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός που φέτος εντυπωσιάζει με την απόδοσή του στα παιχνίδια του πρωταθλήματος με τη Σειρήνα και με τη μεικτή Παίδων της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί για ένα τριήμερο στις εγκαταστάσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης και άφησε άριστες εντυπώσεις. Αναμένεται να κληθεί σύντομα και πάλι απ' τους προπονητές του ΠΑΟΚ, που εδώ κι ένα χρόνο τον παρακολουθούν στενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: