ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

.ΑΕ.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ NEWS

ΓΗΠΕΔΟ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: ΣΑΒΒΑΤΟ: 09-01-2010, ΄ΩΡΑ: 15.00΄μ.μ.  

 

Μετά από παρέμβαση του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών κ. Γιώργου Κοσματόπουλου και με τη σύμφωνη γνώμη του Αστυνομικού Διευθυντή Γρεβενών κ. Βάιου Χονδρού, ο αγώνας της Α.Ε.Π. θα διεξαχθεί το Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2010, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φίλαθλοι να τον παρακολουθήσουν, αφού την Κυριακή παίζουν και ο Πυρσός και τα Γρεβενά Αεράτα στα Γρεβενά.



Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ
- Μ.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΟΜΙΔΗΣ Ε. (Πέλλας)
Α΄ΒΟΗΘΟΣ: ΧΙΩΤΗΣ Ε. (Πέλλας)
Β΄ΒΟΗΘΟΣ: ΤΣΙΓΚΟΓΛΟΥ Δ. (Πέλλας)
Παρατηρητής Αγώνα: Παπαδόπουλος Α. (Κοζάνης)





Την Πρωτοπόρο του Ομίλου Μ.Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης αντιμετωπίζει η Α.Ε.Π. Βατολάκκου σ' έναν κρίσιμο και καθοριστικό αγώνα για την μετέπειτα πορεία της ομάδας. Νίκη θέλει ο Χρήστος Λάλλος και προετοίμασε στο διάστημα των διακοπών για το σκοπό αυτό τους ποδοσφαιριστές του. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η επιστροφή του Γιώργου Καμπερίδη στα Γρεβενά, που θα αποτελέσει σίγουρα πόλο έλξης των φιλάθλων.

Στον αγωνιστικό τομέα η Α.Ε.Π. Βατολάκκου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται ένας σκληρός αγώνας, αφού η καθεμιά από τις δυο ομάδες, για τους δικούς της λόγους διεκδικεί το τρίποντο. Αμφίβολη μόνο παραμένει η συμμετοχή του Στέλιου Τζερεμέ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο φρύδι στον αγώνα της Ε.Π.Σ. Γρεβενών με τη Φλώρινα, ενώ πολύ ικανοποιημένος είναι ο Χρήστος Λάλλος, από την επιστροφή του Θοδωρή Χαραλαμπίδη και την καλή απόδοση που είχε στους φιλικούς αγώνες με Πυρσό και Μακεδονικό Κοζάνης.
Εν τω μεταξύ σε διαπραγματεύσεις βρίσκονται οι διοικήσεις Α.Ε.Π. Βατολάκκου και Πυρσού για το νεαρό τερματοφύλακα 
Κώστα Τσακστάρα,
που αποτελεί διακαή πόθο του προπονητή του Πυρσού Ανδρέα Παντζιαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: