ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

«Απαντήσεις στο γήπεδo!!!!!!!!

Ο Ντουντού δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ λόγω του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και μετά την ήττα στο ντέρμπι είναι ένας από τους παίκτες που δέχεται αρκετά πυρά.

Τόσο η άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα όσο και το ότι έχασε το ματς με την ΑΕΚ έχει προκαλέσει δυσφορία σε μεγάλη μερίδα του κόσμου. Παρά την αντίθετη προτροπή από την διοίκηση του Ολυμπιακού ο Βραζιλιάνος έστειλε μήνυμα μέσω του προσωπικού του μπλογκ που διατηρεί στο gazzetta.gr.
Ο χαφ του Ολυμπιακού τονίζει ότι ............αυτό που έχει σημασία την δεδομένη στιγμή είναι να δοθούν απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Επισημαίνει ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά για να ανατραπεί η κατάσταση, αλλά από την άλλη λέει ότι ακόμα αισθάνεται ενοχλήσεις και απ' ότι φαίνεται χάνει και τον αγώνα με την Λάρισα.

"Είναι ξεκάθαρο ότι δεν ήμασταν ο Ολυμπιακός προηγούμενων αγώνων, χάσαμε από μόνοι μας.
Θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικό το παιχνίδι, όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και μέρες που τίποτα δεν σου πάει καλά.
Προσπαθήσαμε, ξαναπροσπαθήσαμε, όμως η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να εκμεταλλευτεί την απροσεξία μας.

Ήθελα πολύ να βοηθήσω, όμως δυστυχώς όταν είσαι εκτός μάχης είσαι εντελώς αδύναμος για κάτι τέτοιο. Τώρα, για να αλλάξει αυτή η κατάσταση που υπάρχει, χρειάζεται πολλή δουλειά. Μπορώ να πω ότι προτιμώ να δώσουμε την απάντησή μας στο γήπεδο, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος να απαντήσουμε.
Τέλος, πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό που συνέβη -ήττα από ΑΕΚ- και να αλλάξουμε το κλίμα ξεκινώντας από τον αγώνα της Κυριακής με τη Λάρισα.
Θα είναι κρίσιμο παιχνίδι για μας, αφού δεν πρέπει να χάσουμε άλλους βαθμούς στην έδρα μας.

Σχετικά με την κατάστασή μου τώρα, είμαι τρελαμένος να επιστρέψω, δυστυχώς όμως αυτή η ενόχληση στο πέλμα υπάρχει ακόμα.
Ελπίζω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό.

Μεγάλη αγκαλιά σε όλους", είναι το μήνυμα του Ντουντού στο προσωπικό του μπλογκ.
Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να σταματήσουν τα λόγια και επιτέλους να δούμε πράξεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Να δούμε προσπάθεια και πάθος κάτι που λείπει από τα πρόσφατα ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: