ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Superleague

«Πριγκιπικό» πέρασμα στο ντέρμπι του Φαλήρου η ΑΕΚ χάρη στον εκπληκτικό Σκόκο απέναντι στον απογοητευτικό Ολυμπιακό που έμεινε στο -5 από το «τριφύλλι». Ο Σισέ οδηγεί τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα χάρη στα δικά του γκολ. Νέα νίκη για τον ΠΑΟΚ με τον φορμαρισμένο φέτος, Ίβιτς.



ΠΑΣ Γιάννινα- Ξάνθη 0-0  
Απογοητευτικό παιχνίδι σε κακό αγωνιστικό χώρος. Σε όλο το ενενηντάλεπτο ζήτημα να υπήρχαν δύο-τρεις ευκαιρίες και όχι βέβαια κλασσικές. Ανούσια υπεροχή για τον ΠΑΣ, σε παθητικό ρόλο η Ξάνθη, σε ένα από τα χειρότερα ματς που έχουμε δει ποτέ.  
Ηρακλής- Πανθρακικός 3-1  
Με το δεξί ξεκίνησε τη νέα χρονιά ο Ηρακλής επικρατώντας του Πανθρακικού με 3-1. Στο πρώτο ημίχρονο οι Θρακιώτες προηγήθηκαν με γκολ του Φαγιάρδο με τους παίκτες του γηραιού να έχουν το μυαλό τους αλλού. Στο δεύτερο ημίχρονο μέσα σε πέντε λεπτά, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν χάρη σε γκολ των Ηλιάδη και Γιάκομπ. Ο Μιλάνο στο 80Ο λεπτό κλείδωσε τη νίκη για τον Ηρακλή, που «έφυγε» από την ζώνη του υποβιβασμού.  
 Παναθηναϊκός- Εργοτέλης 4-1  
Στην κορυφή παρέμεινε ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη με πρωταγωνιστή τον Σισέ όπου σκόραρε ξανά δύο φορές όπως και στον αγώνα με τον ΠΑΣ. Τα άλλα δύο γκολ για τους πράσινους, ο Καραγκούνης και ο Λέτο, όπου μετά από πολύ καιρό, ξεχώρισε. Εύκολη νίκη παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, με γκολ του Φραγκουλάκη μόλις στο 8ο λεπτό. Απολαμβάνει την κορυφή με σχετική ασφάλεια με το +5.  
ΠΑΟΚ- Πανιώνιος 1-0  
Με το δεξί και ο ΠΑΟΚ στη νέα χρονιά, που χάρη στη νίκη του, μείωσε τη διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό στους πέντε βαθμούς. Ο Βλάνταν ίβιτς ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς σκόραρε το μοναδικό γκολ αλλά έχασε και πέναλτι. Μέτριος ο Πανιώνιος, δεν απείλησε σοβαρά σε κανένα σημείο του αγώνα.  
Ολυμπιακός- ΑΕΚ 1-2  
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η ΑΕΚ επικράτησε σχετικά έως πολύ εύκολα του Ολυμπιακού, και χάρη στις κακές επιλογές των παικτών της ένωσης και στις επεμβάσεις του Νικοπολίδη, οι «ερυθρόλευκοι» γλίτωσαν την συντριβή. Η ΑΕΚ των τόσων προβλημάτων, άλωσε το Γ.Καραισκάκης μετά από δεκαπέντε χρόνια, ενώ οι παίκτες του Ζίκο μάλλον είναι ακόμα σε διακοπές. Περισσότερο ψυχολογική και γοήτρου παρά βαθμολογική νίκη για τους φιλοξενούμενους ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε στο -5 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. MVP του αγώνα, ο συγκλονιστικός Νάντσο Σκόκο που έβαλε και τα δύο γκολ (πολύ ωραία και τα δύο) και κυριολεκτικά ήταν μια ομάδα μόνος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: