ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ο Βάλτερ Νοβελίνο βρίσκεται μία ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας "tuttob".

 O 56χρονος τελικός, ο οποίος μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο καθοδηγούσε τη Ρέτζίνα (Serie B) φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να εργαστεί στους πρωταθλητές Ελλάδας
"Είναι υπόθεση ωρών και σε σύντομα θα είναι επίσημο. Ο Βάλτερ Νοβελίνο, είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού.  
Η ελληνική ομάδα είναι εδώ και λίγες μέρες χωρίς προπονητή, μετά την απομάκρυνση του Ζίκο και επικέντρωσε το ενδιαφέρον της στον πρώην προπονητή της Ρετζίνα, ο οποίος απολύθηκε από τον Λίλο Φότι, τον περασμένο Οκτώβριο", τονίζεται στην ιστοσελίδα "tuttob.com". 
Παράλληλα επισημαίνεται πως τούτη θα είναι η πρώτη προπονητική περιπέτεια του Νοβελίνο εκτός Ιταλίας αφού οι διαπραγματεύσεις του με την Μπόλτον "ναυάγησαν". 
Επίσης γίνεται αναφορά πως στον Ολυμπιακό θα βρει τον νεοφερμένο Ντάτολο με θητεία στη Νάπολι. O Noβελίνο έκανε όνομα στη Σαμπντόρια, καθώς στην ομάδα από τη Γένοβα έμεινε για πέντε χρόνια (2002-2007). 
O έμπειρος προπονητής παραδέχθηκε πως υπάρχουν επαφές με τους "ερυθρόλευκους" ωστόσο ξεκαθάρισε πως ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του. 
"Υπάρχει ενδιαφέρον, πρέπει να δω τι θα κάνω. Πρέπει να εξετάσω την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Δεν ψάχνω νέο συμβόλαιο, αλλά επιθυμώ να αποδείξω πολλά. Πριν από μερικά χρόνια με θεωρούσαν ως έναν από τους κορυφαίους. Είμαι Ιταλός προπονητής, θέλω ομάδα στην Ιταλία”. 
Ο Νοβελίνο πάντως άφησε ανοικτή την πόρτα για τον Ολυμπιακό. 
"Δεν είναι το θέμα εάν θα υπάρξουν εγγυήσεις αναφορικά με τις φιλοδοξίες και τους στόχους. Το πρόβλημα είναι πως ένας προπονητής σαν και μένα δεν μπορεί να κάνει ξανά λάθος, όπως αυτό που έκανα φέτος επαγγελματικά.  
Χρειάζεται σκέψη. Δεν αναζητώ ένα μεγάλο συμβόλαιο αλλά ένα πλάνο στο οποίο μπορώ να τα πάω καλά. Την υπόθεση χειρίζονται οι μάνατζέρ μου.  
Πρέπει να αξιολογήσω την κατάσταση, το πλάνο δεν προετοιμάζεται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη". 
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: