ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΦΩΚΙΚΟΣ - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 0-1. Γ'ΕΘΝΙΚΗ 2ος Ομιλος

(Γεωργίου 71')

Μεγάλη νίκη με διπλό εκτός έδρας για την ομάδα του Πυρσού στον αγώνα που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Άμφισσας αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Φωκικού στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄εθνικής κατηγορίας στο βόριο όμιλο. Οι παίχτες του Ανδρέα Παντζιαρά , κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο μετά το εξαιρετικό γκόλ που σημείωσε του Γεωργίου στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης και έτσι αναρριχήθηκαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς .

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι εκκρεμεί και η ένσταση του Πυρσού για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου από τον πρώτο γύρο που ενδέχεται να του δώσει άλλους 3 βαθμούς ενώ όπως όλα δείχνουν και ο αγώνας του δευτέρου γύρου που δεν διεξήχθη την περασμένη Κυριακή αφού η ομάδα της Μαγνησίας δεν προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο, θα είναι υπέρ της ομάδας των Γρεβενών. Έτσι οι «πράσινοι» ενδέχεται να βρεθούν στη 2η θέση με 42 βαθμούς, 3 βαθμούς πίσω από την Αναγέννηση Επανομής που οδηγεί την κούρσα της ανόδου.

Την ερχόμενη Κυριακή ο Πυρσός δεν θα αγωνιστεί με την ομάδα της Καστοριάς όπως προβλέπει το πρόγραμμα, αφού οι «γουναράδες» αποβλήθηκαν από το πρωτάθλημα με αποτέλεσμα ο αγώνας να κατοχυρωθεί υπέρ του Πυρσού με σκόρ 3-0.
23η Αγωνιστική
Βισαλτιακος-Εθνικος Φιλιπ. 1-1
Μακεδονικος-Αναγεννηση Επαν. 1-1
Δοξα Κρανουλας-Βεροια 1-2
Νικη Βολου-Θερμαϊκος 0-2
Ρεπό -Κοζανη
Φωκικος-Πυρσος Γρεβενων 0-1
Εορδαϊκος 2007-Τρικαλα 0-0
Καστορια-ΠΑΟΝΕ 0-3α.α.
Οδυσσεας Αν. Σερ.-Αναγεννηση Γιαν. 1-1
http://greveniotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: