ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 0-3

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ  0-3 (0-2)
ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ
18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή: 7 Φεβρουαρίου 2010

Τίτλοι τέλους για τα Γρεβενά Αεράτα αφού  ηττήθηκαν από το Βατανιακό με 0-3 και μηδενίστηκαν πλέον οι ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Οι παίχτες του Νίκου Μπαλοδήμου σε κανένα σημείο του αγώνα δεν δικαιολόγησαν την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο, αφού για μια ακόμη φορά δεν υπήρχε μαχητικότητα, πάθος και αγωνιστική διάθεση. 
Ο Βατανιακός είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, πέτυχε τρία τέρματα, είχε δυο δοκάρια και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, με παίχτες που από το πρώτο λεπτό έως το τελευταίο τα έδωσαν όλα και επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση στον αγώνα.



14΄- Βολέ του Χατζεπίδη, ο Ευσταθιάδης πήρε την κεφαλιά, ο Ανδρονικίδης ευνοήθηκε απ’ τις κόντρες και με ωραίο πλασέ σημείωσε
το 0-1.
19΄- Κόρνερ εκτέλεσε ο Τριανταφύλλου, κεφαλιά του Κολαξίδη απέκρουσε ο Βίδρας και ο.. Γιαπιτζής από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας νωρίς νωρίς το 0-2.
22΄- Βολίδα του Μπαλοδήμου από καλή θέση, βρήκε το σώμα του Πάπειρα και δεν δημιουργήθηκε κίνδυνος για την εστία του Χατζεπίδη.
28΄- Σέντρα ακριβείας του Τριανταφύλλου, κεφαλιά του Μπουζούκη από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ.
41΄- Φοβερό σε δύναμη σουτ του Ποτουρίδη, δεν βρήκε στόχο.
45΄- Αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανδρονικίδη, σε ετοιμότητα ο Βίδρας απέκρουσε σε κόρνερ.
50΄- Σέντρα σουτ του Ποτουρίδη, δεν αιφνιδίασε το Βίδρα που απομάκρυνε σε κόρνερ.
53΄- Πλασαριστά εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά ο Ποτουρίδης, βολίδα του Τριανταφύλλου έξω απ’ την περιοχή σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Βίδρα.
55΄-  Κεραυνός του Τριανταφύλλου από τα 35μ., αποκρούστηκε και πάλι εντυπωσιακά από το Βίδρα.
60΄- Μακρινό γέμισμα του Πάπειρα, βρήκε τον Ανδρονικίδη μέσα στη μεγάλη περιοχή, σούταρε δυνατά, απέκρουσε με προβολή ο Γ. Δεληβός, ο Ανδρονικίδης ξανακέρδισε την μπάλα, πάσαρε στον αμαρκάριστο Ποτουρίδη που με έξοχο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
61΄- Καταπληκτική κάθετη πάσα του Μπαλοδήμου στο Σ. Δεληβό που πέρασε και τον τερματοφύλακα και ανατράπηκε καθαρά απ’ τον Κολαξίδη, το πέναλτι όμως δεν δόθηκε ποτέ.
72΄- Σέντρα του Ποτουρίδη, κεφαλιά του Ανδρονικίδη από τα 2μ. δεν βρήκε στόχο.
74΄- Συνδυασμός Μπόζιαρη – Στ. Δεληβού, σουτ του τελευταίου από το ύψος του πέναλτι, κόντραρε στον Πάπειρα και πέρασε κόρνερ.
77΄- ΄Εξοχη μεταβίβαση του Καλαμπαλίκη στον Ποτουρίδη, βολίδα του τελευταίου βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βίδρα.
79΄- Συνδυασμός Ποτουρίδη – Ανδρονικίδη, σουτ του τελευταίου από ευνοϊκή θέση πέρασε άουτ.
81΄- Καλό σουτ του Μυστρίδη δεν βρήκε στόχο.
85΄- Κόρνερ εκτέλεσε ο Π. Λάλλος, κεφαλιά του Δημόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ.
88΄- Δυνατό σουτ του Ανδρονικίδη απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βίδρας.
90΄- Κόρνερ εκτέλεσε ο Ποτουρίδης, κεφαλιά του Ανδρονικίδη από κοντά και ξανά stop του Βίδρα.
Μέτρια η διαιτησία των: Μαλιώρα, Κουκούλη και Νότου (Ε.Π.Σ. Καρδίτσας).

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Γ. Δεληβός,  Ευαγγελόπουλος, Μήττας (45΄Γάκης),  Π. Λάλλος, Δημητριάδης (60΄Σ. Δεληβός), Πασαγιάννης (45΄ Μπόζιαρης), Τ. Δημόπουλος, Αναστασιάδης, Μπαλοδήμος, Χερίδης, 

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Χατζεπίδης, Μπέης, Τριανταφύλλου, Πάπειρας, Κολαξίδης, Γιαπιτζής, Μπουζούκης (84΄Βασιούρης), Μπατσάρας (79΄Μυστρίδης), Ευσταθιάδης (68΄Καλαμπαλίκης), Ανδρονικίδης, Ποτουρίδης

Φώτης & Χρήστος Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: