ΣΙΝΕ

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Ανέβηκε στην 4η θέση ο Πυρσός

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΠΥΡΣΟΣ 0-0
Τετά
ρτη 3 Φεβ. 2010 (Γηπ. Μακεδονικού)
Συντάχθηκε απο τον Μπαζάκας Φώτης   

[ΠΑΤΕΡΑΣ+ΠΑΝΤΖΙΑΡΑ.jpg]


·          ΄Ολα τα μοιράστηκαν στην Ευκαρπία. ·          Ημίχρονα, απόδοση, μέχρι και κόκκινες κάρτες. ·          30 Θεσσαλονικείς και πάνω από 100 Γρεβενιώτες παρακολούθησαν το ματς. ·          Φανταστείτε τι θα γινόταν, αν ο αγώνας γινόταν Κυριακή... ·          Πολλοί πρώην παίχτες του Πυρσού στο γήπεδο. ·          Αυτό σημαίνει ότι τα Γρεβενά και οι Γρεβενιώτες τους άφησαν καλές εντυπώσεις. ·          Πολλοί κατάσκοποι από άλλες ομάδες, ήρθαν να παρακολουθήσουν δυο απ' τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. ·          ΄Οπως έκανε ο Φιλώτας Πέλλιος με το δικό μας Στέργιο Κιούρκα, για λογαριασμό της Αναγέννησης Γιαννιτσών. ·          Πολύ χαίρομαι όταν χάνουν τα Τρίκαλα. ·          Δικαιώνεται ο Μπάρμπας. ·          Δυστυχώς όμως την πάτησε ο Βασιλάκης και στενοχωρήθηκα. ·          Ο Πυρσός θα μπορούσε να "καθαρίσει" το ματς από το α΄ημίχρονο. ·          Είχε καθολική υπεροχή και δυο τεράστιες ευκαιρίες. ·          Και εκεί που είχε το πρώτο χέρι στην αρχή του β΄ημιχρόνου με την αποβολή του Γεωργιάδη.... ·          ΄Ηρθε η ανόητη ενέργεια του Στουρνάρα, να προσδώσει άγχος στην ομάδα. ·          Υποχώρησε και έδωσε την ευκαιρία στο Μακεδονικό να κάνει δυο τρεις σοβαρές επισκέψεις στα καρέ του Σουμουλίδη. ·          Αν έμπαινε το σουτ του Δουλκερίδη!!! ·          Για ένατο αγώνα αήττητος ο Κύπριος. ·          Παντζιαράς εναντίον Παντζιαρά, σημειώσατε Χ... 
seirini.blogspot.com
Μακεδονικός (Γιώργος Ακριτόπουλος): Χατζημηνάς, Γεωργιάδης, Ανδρέαδης, Παϊζάνος, Μπλιθικιώτης, Μπρέγκου, Αποστολίδης, Χασομέρης, Μπουλγκούρας, Πλατάκης, Τελλος.

Πυρσός Γρεβενών (Ανδρέας Παντζιαράς): Σουμουλίδης, Σερέτης, Στουρνάρας, Νάιντος, Χατζής, Γκαρόζης, Δουλκερίδης, Τζιώρας, Γεωργίου, Μπανούσης (56' Γιακάκογλου), Κάλφας.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Συμεωνίδης (Πιερίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Φυρινίδης (Πιερίας), Τσαμπαζάκης (Κιλκίς)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 50' Γεωργιάδης - 52' Στουρνάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: