ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Δραστηριότητες Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα.

Στην τελετή 
Ορκωμοσίας Νεοσυλλέκτων.JPGΣτην περιφερειακή συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/2 στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συμμετείχε ο βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας. Στην εν λόγω συνδιάσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κύρκος, οι Βουλευτές, οι Νομάρχες, οι Πρόεδροι των ΤΕΔΚ και εκπρόσωποι φορέων Δυτικής Μακεδονίας. Ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα αρμοδιότητάς του που αφορούν τους Νομούς της Δυτικής Μακεδονίας.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο κ. Χαντάβας επισκέφτηκε τα δημοτικά διαμερίσματα Οροπέδιο και Μέγαρο. Το Σάββατο 20/2 ο κ. Χαντάβας παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων που πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο Γρεβενών. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ Ν. Γρεβενών με την παρουσία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου κ. Μαρίας Παυλίδου, του Γραμματέα και των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής, στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αντικείμενο τη χωροταξική προσέγγιση του σχεδίου «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ».

Το βράδυ του Σαββάτου ο κ. Χαντάβας παρευρέθη στην κοπή πίτας του Συλλόγου Αβδελλιωτών «Η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ» που πραγματοποιήθηκε στον Τύρναβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: