ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

απαντητική επιστολή του Βουλευτή στο Νομάρχη

γρεβενα - τοπικα νεα
Ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας απέστειλε την Πέμπτη 11/02 την παρακάτω απαντητική επιστολή προς το Νομάρχη Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη: 
Κύριε Νομάρχη,
Για την κυκλοφοριακή επιβάρυνση του οδικού άξονα Γρεβενών – Καλαμπάκας, που προήλθε από το κλείσιμο των Τεμπών, αλλά και για τα προβλήματα που δημιουργούνται στο οδόστρωμα του, ενημερώθηκα από πολίτες του Νομού μας πριν από ένα μήνα περίπου.
Επικοινώνησα άμεσα με το Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Κύρκο, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιείται συνεχώς και αδιαλείπτως η συντήρηση του οδικού άξονα.

Επικοινώνησα επίσης με το Διευθυντή της Αστυνομικής Δ/νσης Γρεβενών, ο οποίος με ενημέρωσε για τα μέτρα που έχει λάβει για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.

Πέραν αυτών, κατέθεσα στις 21/01/2010 Ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για να με ενημερώσει για τις πιστώσεις που έχουν διατεθεί για τη συντήρηση του εν λόγω οδικού άξονα.
Όπως με ενημέρωσε με επιστολή του ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Μαγκριώτης στις 10/02/2010, η συντήρηση του οδικού άξονα Γρεβενών – Καλαμπάκας θα πραγματοποιηθεί με πιστώσεις που ήδη διατέθηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και σε κάθε περίπτωση και κατ’ εξαίρεση το Υπουργείο  θα χρηματοδοτήσει οποιεσδήποτε εργασίες συντήρησης απαιτηθούν.
Σας αποστέλλω για ενημέρωσή σας το κείμενο της ερώτησής μου και την απάντηση του Υπουργείου Υποδομών , Μεταφορών και Δικτύων και είμαι στη διάθεσή σας για κάθε νέα παρέμβασή μου προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλή κατάσταση του οδικού δικτύου. 
 Με εκτίμησηΘανάσης Χαντάβας

Δεν υπάρχουν σχόλια: