ΣΙΝΕ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Δεν προσήθλε η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ . Χάνει το ματς στα χαρτιά;

 

Ο διαιτητής της συνάντησης κ.Τζήλος (Λάρισας) αποφάσισε τη μη διεξαγωγή του αγώνα.
Στο φύλλο αγώνα που συντάχθηκε με αρκετή καθυστέρηση, ο διαιτητής ανέφερε ως λόγο μη διεξαγωγής του αγώνα, τη μη προσκόμιση δελτίων της Νίκης Βόλου και τη μη προσέλευση της ομάδας του Βόλου κατά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα.
Βέβαια ανέφερε επίσης, όπως είχε δικαίωμα, την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου, όμως το συγκεκριμένο γεγονός, το ανέφερε παρεμπιπτόντως και όχι ως λόγο αναβολής του αγώνα.
Τέλος αναφέρθηκε στο φύλλο αγώνα ότι εμφανίστηκε στις 3.30 μ.μ. άτομο το οποίο ισχυρίστηκε, ότι είναι εκπρόσωπος των φιλοξενουμένων (χωρίς να προσκομίσει διαπίστευση) και του ανέφερε ότι η Νίκη Βόλου δεν μπόρεσε να μεταβεί στα Γρεβενά απ' την Καλαμπάκα όπου διανυκτέρευσε λόγω απαγόρευσης από το Τμήμα Τροχαίας Καλαμπάκας. Την ίδια βέβαια στιγμή η ομάδα της Κρανούλας ταξίδεψε κανονικά στην Κοζάνη μέσω Εγνατίας, πράγμα που θα μπορούσε να κάνει και η ομάδα της Νίκης Βόλου, μέσω της παράκαμψης της Παναγιάς, αν δεχθούμε το γεγονός ότι ο δρόμος Καλαμπάκας - Γρεβενών ήταν κλειστός.
Η συνέχεια προφανώς θα δοθεί στα αθλητικά δικαστήρια και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αντίδραση των αθλητικών αρχών.
Λογικά δεν πρόκειται να επαναληφθεί ο συγκεκριμένος αγώνας, αύριο Δευτέρα 15-02-2010, όπως κανονικά θα έπρεπε να γίνει, αν προσέρχονταν κανονικά οι φιλοξενούμενοι.
Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: