ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Ε.Π.Σ. Φλώρινας - Ε.Π.Σ. Γρεβενών. Ποδόσφαιρο

Μικτή Νέων
ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΦ-ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΓ 1-6
Η Μικτή ομάδα των Νέων της Φλώρινας έχασε πάλι με ευρύ σκορ από την αντίστοιχη ομάδα των Γρεβενών με σκορ 1-6. Στο παιχνίδι αυτό η γηπεδούχος ομάδα πέτυχε με τον Ζέγα το μοναδικό τέρμα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του μέχρι σήμερα. Κορυφαίοι παίκτες για τους Νικητές ο Χαραλαμπίδης και ο Καραγιάννης οι οποίοι μάλιστα πέτυχαν και από δύο τέρματα.
Στο  12΄δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Καραγιάννη απέκρουσε σε κόρνερ ο Καπαρός. Στο 19’ ο Καραγιάννης έβγαλε πολύ ωραία μπαλιά στο κενό χώρο στον Κουρέλλα και ο τελευταίος με το σουτ που επιχείρησε σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Καπαρού. Στο 21΄ο Καραγιάννης σουτ μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Καπαρός και στην επαναφορά ο Καραγιάννης με σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 29’ Ο Κουρέλλας με δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 41΄αποβάλλεταο ο Βέρτκας για τι ως τελευταίος παίκτης κράτησε με το χέρι τον Καραγιάννη. Στο 44’ ο Πολατίδης από, καλή θέση έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Στο 58’ ο Καραγιάννης με σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 60 και 70’ ο Χαραλαμπίδης με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 75’ ο Ζέγας με σουτ μείωσε σε 1-4. Στο 80’ ο Ασλανίδης με δυνατό σουτ έξω από την Μ. περιοχή σημείωσε το 1-5. Στο 83’ ο Καραγιάννης διαμόρφωσε το τελικό 1-6 με σουτ.
ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΦ: Καπαρός (78’ Δούμτσης), Κυρκόπουλος (34’ Μάλλιος),  Αλεξιάδης, Βέρτκας, Κωτσόπουλος, Γεωργιάδης, Πατίτσης, Μίνος, , Δόλιος, Ζέγας, Πολατίδης
ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΓ: Ρίβας, Καράπας, Φαλτάκας (76’ Γάκης), Ασλανίδης, Τζιαμπίρης, Βασιλόπουλος(62’ Πολύζος), Χριστοφορίδης, Κοτζατισόγλου, Καραγιάννης, Χαραλαμπίδης(81’ Παπαϊωάννου), Κουρέλλας.
 Μικτή παίδων 
Μικτή Παίδων ΕΠΣΦ – Μικτή Παίδων ΕΠΣΓ 4-1
Η Μικτή ομάδα της Φλώρινας επικράτησε της αντίστοιχης των Γρεβενών με σκορ 4-1. Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ο Δαλάκης ο οποίος πέτυχε χατ τρικ είχε και ένα σουτ στο δοκάρι. Ο Δαλάκης και σε αυτό το παιχνίδι απέδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ μεγάλη φόρμα. Στο 17΄ύστερα από μια αναμπουμπούλα στην περιοχή του Παπαδόπουλου Κ.. με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 28’ ο Ίδιος παίκτης με πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 35’ ο Δαλάκης σημάδεψε το δοκάρι του Παπαδόπουλου. Στο 45΄ο Παπανικολάου βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα και το σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 51’ ο Κολοβός εκτέλεσε κόρνερ και ο Σιούλας που έπιασε την κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Στο 53’ ο Δαλάκης ύστερα από εκτέλεση φάουλ με δυνατό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου στην συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο έδαφος και κατέληξε στα δίκτυα γράφοντας το 3-1.  Στο 68΄ο Λάγκος με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΕΠΣΦ: Παπαδόπουλος, Τσομπανόπουλος, Λάγκος, Τάσκας, Ίνδος,  Γεωργόπουλος, Παπαχρήστου (55’ Γκατζόπουλος), Παπανικολάου (60΄Δήμκου), Καρακόλης, Δαλάκης, Αφορόζης (69’ Γουλάπτσης)
ΕΠΣΓ: Παπαδόπουλος, Παπακώστας, Πουρνάρας, Βιτορίνο, Σιούλας, Μποζιάρης, Δημόπουλος, Λιανός (55’ Μαγιάννης), Δασταμάνης, Χριστούλης (64΄Λιάμπας), Κολοβός.
http://matiestaspor.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: