ΣΙΝΕ

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Εθνική Ελπίδων. Η αποστολή για τον αγώνα.

Εθνική Ελπίδων: Η αποστολή για τον αγώνα με την Αγγλία  25/2/2010 
Ο κ. Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα πάρουν μέρος στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με την αντίστοιχη της Αγγλίας (3/3/2010), στο πλαίσιο του 9ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3/3/2010 και ώρα 20:00 (Ελλάδας) στο Keepmoat Stadium της πόλης Ντονκάστερ.
Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν είναι οι Κυριάκος Στρατηλάτης (Λεβαδειακός), Αστέριος Γιακουμής (Αγροτικός Αστέρας), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Γιάννης Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Αρης Σοϊλέδης (Ολυμπιακός), Γιώργος Κατσικογιάννης (ΟΦΗ), Δημήτρης Σιόβας (Πανιώνιος), Γιάννης Σκόνδρας (Ατρόμητος), Τάσος Παπάζογλου (Πανσερραϊκός), Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός), Λεωνίδας Αργυρόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Ελίνι Δημούτσος (Παναιτωλικός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Τζένοα), Σάββας Γκέντσογλου (ΑΕΚ), Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΠΑΟΚ), Θανάσης Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Γιώργος Σιάκκας (Εργοτέλης), Ανέστης Αργυρίου (Πανθρακικός), Δημήτρης Γιάντσης (Ηρακλής), Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός).

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την Κυριακή 28/2 και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο « Athens Imperial» και θ΄ αναχωρήσει για την Αγγλία τη Δευτέρα 1/3 και ώρα 13:10. Η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Novotel» της πόλης Σέφιλντ. Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 4/3 και ώρα 18:20.
Η ομάδα θα προπονηθεί τη Δευτέρα 1/3 και ώρα 22:00 (Ελλάδας) σε γήπεδο του Σέφιλντ και την Τρίτη 2/3 (ώρα 20:00 Ελλάδας) στο γήπεδο του αγώνα.
*Η Εθνική Ελπίδων βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 9ου ομίλου, έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς σε 6 αγώνες (4 νίκες-1 ισοπαλία-1 ήττα, 9-5 τέρματα), ενώ η Αγγλία είναι στην 2η θέση με 11 βαθμούς σε 5 αγώνες (3 νίκες και 2 ισοπαλίες, τέρματα 10-5).
*Στο μεταξύ τους αγώνα στην Τρίπολη στις 8/9/2009 οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 (40΄ Νίνης-5΄ Στάριτζ).
*Στους αγώνες μπαράζ προκρίνονται οι δέκα νικητές των ομίλων και οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι στη βαθμολογία.
*Περισσότερες πληροφορίες για τον 9ο προκριματικό όμιλο, κάντε κλικ εδώ.

Δήλωση Γιώργου Γεωργιάδη  
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στο epo.gr για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Αγγλίας, για την προκριματική φάση του EURO 2011. Αναλυτικά η δήλωση: «Είναι θετικό το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες είναι υγιείς και εύχομαι όλα να πάνε καλά και στους αγώνες του σαββατοκύριακου. Είμαστε πανέτοιμοι για τον κρίσιμο αγώνα της προσεχούς Τετάρτης και περιμένουμε αυτή την αναμέτρηση με ανυπομονησία. Θα παίξουμε σε γεμάτο γήπεδο με ωραία ατμόσφαιρα, με αντίπαλο μια καλή ομάδα. Διαθέτουμε, όμως, κι εμείς πολύ καλό σύνολο και είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: