ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Αιδώς Αργείοι...

Αναρτήθηκε από Fotis Bazakas
Δεν εξηγείται αλλιώς. ΄Οποιος παίρνει μια καρέκλα σε Υπουργείο, βγάζει και μια εγκύκλιο για να δείξει ότι "εργάζεται ακούραστα" και ας "μην το μυρίζει το τόπι".
Για να γίνω πιο κατανοητός.
΄Επεσαν στα χέρια μου δυο έγγραφα της Γ.Γ. Αθλητισμού, όπου όπως φαίνεται προχωράν ακάθεκτοι στο νέο Εθνικό Αθλητικό Σχεδιασμό (παιχνίδι λέξεων)!!!
Ζητούν από τα αθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία, όσα αναφέρονται στα έγγραφα.
Ας πληρώσουν πρώτα όπως κάνουν με τα επαγγελματικά σωματεία, τις επιχορηγήσεις που εκκρεμούν από το 2007 και μετά να ζητούν έγγραφα για να τα στείλουν, όπως συνηθίζεται στον καταστροφέα εγγράφων.
Ενδιαφέρθηκαν ποτέ να χρηματοδοτήσουν υποδομές αθλητικών εγκαταστάσεων; Ρώτησαν ποτέ οι κύριοι της Γ.Γ.Α., πώς συντηρούνται τα γήπεδα, από ποιους και με τι κόστος; (Ευτυχώς σε κάθε σωματείο, υπάρχουν 2-3 κορόιδα, που το κάνουν αφιλοκερδώς.)
 Είναι καλά οι άνθρωποι, όταν ζητούν τον προϋπολογισμό και τις πηγές εσόδων; Δεν γνωρίζουν ότι αν δεν υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που συνεισφέρουν συνεχώς, δεν θα υπήρχε ούτε ένα ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό σωματείο σε λειτουργία;
Και αν υποθέσουμε ότι π.χ. τα Γρεβενά Αεράτα ή η Α.Ε.Π. Βατολάκκου καταθέσουν τον προϋπολογισμό τους, που κυμαίνεται περίπου στις 80.000 με 100.000 ευρώ, όπως και σε κάθε σωματείο Δ΄Εθνικής κατηγορίας, θα το επιχορηγήσουν με το ανάλογο ποσό; Εδώ χρωστάν μια τριετία επιχορηγήσεις και ζητάν και τα ρέστα;
Δεν γνωρίζουν ότι οι ομάδες μας της Δ΄Εθνικής κάθε Κυριακή σε εντός έδρας αγώνες πληρώνουν από 700 έως 1000 ευρώ διαιτησία. Ποιος καλύπτει αυτά τα έξοδα; Προφανώς κάποιοι φανατικοί ιδεαλιστές που κάποτε θα γκρεμίσουν το ίδιο τους το σπίτι, για να αιθεροβατούν οι καρεκλοκένταυροι.
Το καλύτερο όμως είναι που ζητείται από τα σωματεία να γνωστοποιήσουν το σκοπό που θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα. Μιας και οι ομάδες μας έχουν τεράστια έσοδα, τα χρήματα των επιχορηγήσεων προφανώς θα τα χρησιμοποιήσουν για σάουνα και λουτροθεραπεία!!!
Αιδώς Αργείοι...

1 σχόλιο:

VATOLAKKIOTIS είπε...

Ακομη περσσοτεροι ειναι κοροιδα!!! Δυστυχος, μα δεν τα βλεπουν, ή τα ξέρουν καλυτερα από όλους και το παίζουν ΑΛΕΚΟΣ!!!