ΣΙΝΕ

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Πρόταση στον Τοροσίδη ετοιμάζει η Σίτι

Μάντεστερ Σίτι ετοιμάζεται είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζερ του διεθνούς παίκτη στο Sky sports.

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, έχει παρακολουθήσει τον παίκτη του Ολυμπιακού και φαίνεται να είναι θετικός στην απόκτησή του. Ο μάνατζερ του Τόρο, Γιώργος Καζιάνης, υπογράμμισε ότι ο ερυθρόλευκος άσος θα ήθελε να αγωνιστεί στην Αγγλία.
"Οι πιθανότητες για τον Βασίλη να παίξει στην Αγγλία και σε ομάδα της Premier League είναι πολύ καλές γιατί τις τελευταίες 20 μέρες είχα διαρκή επαφή με την Σίτι. Άνθρωποι της με πήρανε τηλέφωνο και με ρώτησαν αρκετά γι’ αυτόν.
Εδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον και μου είπαν πως θα τον παρακολουθούν στενά κατά την διάρκεια του Μουντιάλ. Στην Σίτι γνωρίζουν πολλά γι αυτόν αλλά επειδή ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν τον ξέρει τόσο καλά, αποφάσισαν να μην κάνουν τίποτα τον Γενάρη. Μου είπαν πως θα έχουν τα μάτια τους στραμμένα πάνω του μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο και πως θα μιλήσουμε ξανά το καλοκαίρι. Ξέρουν πως η ρήτρα πώλησης του είναι στα επτά εκατ. ευρώ και φυσικά ο Βασίλης θα ήθελε πολύ να παίξει σε μία τόσο μεγάλη ομάδα".
Ο Καζιάνης επιβεβαίωσε το υπαρκτό ενδιαφέρον της Σάντερλαντ αλλά υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να πληρώσει τα επτά εκατ. ευρώ, που είναι η ρήτρα του παίκτη: "Το ενδιαφέρον της Σάντερλαντ ήταν έντονο. Είχα μιλήσει με τους ιθύνοντες της και ήταν έτοιμοι να προσφέρουν 4 εκατ. στον Ολυμπιακό. Όμως ο Ολυμπιακός δεν τον έδινε με αυτό το ποσό. Η ρήτρα πώλησης του είναι επτά εκατ. και για αυτό η Σάντερλαντ δεν προχώρησε σε επίσημη πρόταση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: