ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Μπλόκο της αστυνομίας στα Ιωάννινα!

Aπίστευτα σκηνικά διαδραματίζονται με πρωταγωνιστή την ελληνική αστυνομία, σε έναν ακόμα εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ.
Η αστυνομία σταματάει αυτοκίνητα με πινακίδες από την Θεσσαλονίκη έξω από την πόλη των Ιωαννίνων και τους απαγορεύει να μπουν στην πόλη!

Παρά τις πολύ καλές σχέσεις τόσο των συλλόγων του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ όσο και των οπαδών τους η απαγόρευση, δεν θα βρεθούν σήμερα στα Ιωάννινα οπαδοί του Δικεφάλου λόγω της απαγόρευσης των μετακινήσεων. Ως εδώ… όλα καλά!

Όμως η αστυνομία προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και σταματάει έξω από την πόλη των Ιωαννίνων όσα αυτοκίνητα έχουν πινακίδες Θεσσαλονίκης ή οδηγούς με διακριτικά του Δικεφάλου, που μερικοί από αυτούς μεμονωμένα αποφάσισαν να πάνε στα Ιωάννινα.

Βέβαια υπάρχουν και αυτοκίνητα με πινακίδες Θεσσαλονίκης που μπορεί να έχουν άλλον λόγο που επισκέπτονται την πόλη, αλλά σήμερα μάλλον δεν θα τα καταφέρουν!

Είναι χαρακτηριστικό ότι δημοσιογράφοι από την Θεσσαλονίκη χρειάστηκε να δείξουν την δημοσιογραφική τους ταυτότητα για να τους αφήσει η αστυνομία να περάσει τον δρόμο.

Να θυμίσουμε ότι περιστατικά παρόμοια είχαν συμβεί στην Λιβαδειά με την αστυνομία να συλλαμβάνει ακόμα και τους οδηγούς των λεωφορείων ή να περιμένει έξω από συνδέσμους του ΠΑΟΚ.

Μία εβδομάδα βέβαια μετά χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην Καβάλα με την αστυνομία να μην δείχνει την ίδια ευαισθησία!

Τα όσα είχαν συμβεί τότε στην Λιβαδειά είχαν προκαλέσει την οργή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που εξέδωσε ανακοίνωση αλλά και των οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου.
sport24.

Δεν υπάρχουν σχόλια: