ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ κ. ΘΑΝΑΣΗ ΧΑΝΤΑΒΑ.

Θανάσης Χαντάβας.jpgΟ Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε τις παρακάτω αναφορές στο αρμόδιο Τμήμα της Βουλής των Ελλήνων, που αφορούν αιτήματα φορέων του Νομού.
Αναφορά για τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης μετά από έγγραφο του Δημάρχου Γρεβενών κ. Νούτσου, για οικονομική ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Γρεβενών.
Αναφορά για την Υπουργό Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων μετά από έγγραφο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας – Παραρτήματος Γρεβενών, για την ολοκλήρωση της κατασκευής των δύο νέων κτιρίων του ιδρύματος στα Γρεβενά και την επαναπροκύρηξη των δύο μόνιμων θέσεων εργασίας στο τμήμα.
Αναφορά για τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης μετά από έγγραφο του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Δεσκάτης, σύμφωνα με το οποίο το Σωματείο ζητά ακύρωση της απόφασης διαγραφής από τον πίνακα ανέργων του ΟΑΕΔ, των ανέργων που έχουν και ασφάλεια ΟΓΑ.
Αναφορά για τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης μετά από έγγραφο του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Δεσκάτης, για έγκριση ειδικότητας Καρδιολόγου στο Κέντρο Υγείας Δεσκάτης.
Αναφορά για την Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μετά από έγγραφο των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γρεβενών, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία.
Αναφορά για τον Υπουργό Οικονομικών μετά από έγγραφο του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Γρεβενών, όπου αναγράφονται αιτήματα οικονομικής στήριξης των Πολυτέκνων.
Αναφορά για την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής μετά από έγγραφο του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Γρεβενών, που ζητά μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος στους πολυτέκνους.
Αναφορά για την Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μετά από έγγραφο του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Γρεβενών, που ζητά τη λειτουργία του Ινστιτούτου Κοινωνικής Δημογραφίας και Έρευνας και του Εθνικού Συμβουλίου Οικογένειας, που προβλέπονται από τα άρθρα 11 και 17 του Νόμου 3454/2006 αντίστοιχα.
Αναφορά για τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης μετά από έγγραφο του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Γρεβενών, για τροποποίηση άρθρων του Νόμου 3454/2006 του Υπουργείου Εσωτερικών, σχετικά με τις θέσεις εργασίας των πολυτέκνων.
Αναφορά για τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων μετά από έγγραφο του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Γρεβενών, για οικονομική διευκόλυνση των πολυτέκνων αναφορικά με τα μέσα μεταφοράς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: