ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με Μπορντό για τους οκτώ!

Άρωμα Ευρώπης ξανά για τον Ολυμπιακό απόψε, στον πρώτο αγώνα με την Μπορντό στο Καραϊσκάκη με στόχο την πρόκριση για δεύτερη φορά στην ιστορία του συλλόγου στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η μάχη του ελληνικού πρωταθλήματος μπαίνει σήμερα στην άκρη για τον Ολυμπιακό που θέλει ένα αποτέλεσμα ελπίδας για τη ρεβάνς της Γαλλίας, απέναντι σε μία πολύ οργανωμένη, ταλαντούχα και γρήγορη ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν πάλι την έδρα τους, όπως έκαναν στα τρία ματς της πρώτης φάσης με τις ισάριθμες νίκες απέναντι σε Άλκμααρ, Σταντάρ Λιέγης και Άρσεναλ. Και να μην επαναλάβουν λάθη και κακούς χειρισμούς στα πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς με γαλλικές ομάδες, όταν έχασαν καθαρά από την Λιόν και την Σεντ Ετιέν.


Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Μήτρογλου αντί του Ντάρμπισιρ ενώ γυρίζουν στο αρχικό σχήμα οι Ραούλ Μπράβο και Μαρέσκα που δεν είχαν αγωνιστεί στην Κρήτη. Ο Ολυμπιακός θα παίξει με Νικοπολίδη, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλο, Ραούλ Μπράβο, Μαρέσκα, Λεντέσμα, Στολτίδη, Λούα Λούα, Ντάτολο και Μήτρογλου.


Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Άγγλος Χάουαρντ Γουέμπ και η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από το MEGA. Ο Ολυμπιακός ζήτησε από τον κόσμο να έχει άψογη συμπεριφορά καθώς ως γνωστόν η ομάδα είναι υπό την επιτήρηση της ΟΥΕΦΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: