ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Γαλλικά «βλέμματα» στον «Τόρο»

Στο Καραϊσκάκη θα βρεθεί σκάουτ της Μαρσέιγ για να παρακολουθήσει από κοντά τον Βασιλη Τοροσίδη στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού για το Champions League με τη Μπορντό. Σε αγωνιστική κάμψη η Μπορντό, κάτι που είναι φυσιολογικό, όπως τονίζει στην «Εξέδρα» ο Ακης Ζήκος. Στήριξη των Ζινεντίν Ζιντάν και Κριστόφ Ντουγκαρί σε Λοράν Μπλαν.
Ο Ντιντιέ Ντεσάν έχει μείνει με μόλις έναν δεξιό μπακ στη Μαρσέιγ, τον 30χρονο Φλοράν Μπονάρ, ο οποίος, εκτός των άλλων, πρόκειται να φύγει το καλοκαίρι. Ωστόσο, στην περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο. Πολύ απλά, γιατί το όνομά του συνεχίζει να «παίζει» για πολύ «βαριά» ονόματα της διεθνούς ποδοσφαιρικής βιομηχανίας, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ και η Μπάγερν Μονάχου.
Στο μεταξύ, βρετανική ιστοσελίδα συμπεριέλαβε τον δεξί αμυντικό του Ολυμπιακού στην τετράδα που θα «λάμψει» στο προσεχές Μουντιάλ (Ριμπερί, Χάμσικ και Πίενααρ μπροστά του), αναπαράγοντας το πρόσφατο αφιέρωμα του «IMSCouting», του Πίνι Ζάχαβι.
Ντιόγκο και για την άμυνα!
Ενα πολύ ενδιαφέρον θέμα αποκάλυψε την Πέμπτη (11/02) η βραζιλιάνικη εφημερίδα «Lance». Το δημοσίευμα συνέδεσε τον Ολυμπιακό με ακόμη έναν Ντιόγκο. Τον Ντιόγκο Σιλβέστρ Μπιτενκούρ, ο οποίος είναι αριστερός μπακ και αγωνίζεται ή καλύτερα αγωνιζόταν στη Σάο Πάουλο. Ο 20χρονος μπακ, πριν από έναν μήνα, είχε ζητήσει μέσω δικηγόρου να λύσει το συμβόλαιό του με τη Σάο Πάουλο. Εκτοτε η τύχη του αγνοείται, καθώς ο ίδιος απέχει από τις προπονήσεις και περιμένει απόφαση του δικαστηρίου για να μείνει ελεύθερος.

 Πηγή: InTime

Δεν υπάρχουν σχόλια: