ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΝΤΟΥΝΤΟΥ : ''ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΡΝΤΟ''


Οι πιθανότητες για να παίξει ο Ντουντού το ματς με τη Μπορντό (23/1) δεν είναι με το μέρος του ωστόσο, ο ίδιος εκτιμά πως θα μπορέσει να δώσει το παρών!
Μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού επισήμανε πως νιώθει ακόμη ενοχλήσεις στο πόδι του, όμως, εξέφρασε την πίστη του ότι θα καταφέρει τελικά να είναι έτοιμος για το μεγάλο ματς της ερχόμενης Τρίτης.
«Έχω ένα πόνο στο πόδι που με ενοχλεί όταν τρέχω και όταν κινούμαι με τη μπάλα. Η αποθεραπεία, όμως, πάει καλά και πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος έγκαιρα για το σημαντικό ματς με τη Μπορντό την ερχόμενη εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντουντού.
Οι προβλέψεις από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού πάντως, δεν είναι εξίσου αισιόδοξες. Έως την Δευτέρα, ο παίκτης θα επιχειρήσει να ανεβάσει στροφές και θα φανεί αν μπορέσει να παίξει κόντρα στη πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Τόσο ο ίδιος, όσο και ο Μπάντοβιτς πάντως, δεν είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν και αν είναι 100% έτοιμος, δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Κάτι που είναι και το πιθανότερο στην παρούσα φάση.
Πηγή:sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: