ΣΙΝΕ

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Εσπασε ρεκόρ ανακοινώσεων η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ

skoda_xanthi_fc.jpgΣτο 33ο λεπτό της αναμέτρησης, ΑΕΚ - Ξάνθη, εκδόθηκε η ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την πλευρά της ακριτικής ΠΑΕ για το πέναλτι που καταλογίστηκε σε βάρος της, για την έξοδο του Γκσπούρνινγκ στον Μπλάνκο, ενώ ακολούθησε και δεύτερη για το οφσάιντ με το οποίο ανακόπηκε ο Μπούγκα στο φινάλε του πρώτου μέρους.


"Θεωρούμε ντροπή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε όποια κατηγορία και αν παίζουν οι ομάδες και όποιες και αν είναι αυτές, να δίνονται πέναλτι σαν και αυτό που δόθηκε στην ΑΕκ στο πρώτο ημίχρονο.
Το γιατί δόθηκε αυτό το πέναλτι το αφήνουμε στην κρίση του απλού φιλάθλου και των ιθυνόντων του Ελληνικού Επαγγελματικού ποδοσφαίρου, του Προέδρου της Super League, του Προέδρου της ΕΠΟ και λοιπά και λοιπά…" τονίζει η ΠΑΕ Ξάνθη.


Η ώρα της... ορχήστρας
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στις 19.55 ακολούθησε η νέα ανακοίνωση, αυτή τη φορά προς τον πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και της εκείνον της ΕΠΟ.
"Προς τον Πρόεδρο της Super League, Προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟΚαι το έργο της ορχήστρας συνεχίζεται ανακόπτοντας με ανύπαρκτο offside τον ποδοσφαιριστή Μπούγκα που έβγαινε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσοχή σας" αναφέρει η ακριτική ΠΑΕ.
Ξάνθη 06.02.10 ώρα 19:55


Κουίζ και χρωστούμενα
Η τρίτη ανακοίνωση ανέβηκε στην ιστοσελίδα της Ξάνθης στις 20.05...

"Ερώτηση (Quiz) για να ικανοποιήσουμε το φίλαθλο κοινό της Ακριτικής μας Ξάνθης.
Η ερώτηση αυτή απευθύνεται στο Πρόεδρο της Super League, στον Πρόεδρο της ΕΠΟ.
 «Τι γίνεται ρε παιδιά;; Υπάρχουν χρωστούμενα;;»
 Η ερώτηση αυτή έχει τεθεί όπως έχει έρθει από δεκάδες τηλεφωνήματα που έγιναν στην ομάδα μας".  Ξάνθη 06.02.10 ώρα 20: 06  

dokari

Δεν υπάρχουν σχόλια: