ΣΙΝΕ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Τα τέσσερα γκολ στην Τρίπολη. (Video)

 Kάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο να δρίτε το video
http://www.youtube.com/watch?v=7_K6Hskltzg
Σε απόσταση βολής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πλησίασε ο Ολυμπιακός μετά την εκτός έδρας νίκη του με σκορ 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 4' όταν ο Λούα Λούα κατάφερε να ξεφύγει από τους αμυντικούς των γηπεδούχων και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Αναστασόπουλου. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός.....
ζευγάρωσε τα τέρματά του με δυνατό σουτ του Στολτίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 33' η ομάδα της Αρκαδίας κατάφερε να μειώσει με τον Εντερ, ο οποίος αφού δέχτηκε τη μπάλα από τον Τσέζαρεκ, πλάσαρε εύστοχα από το ύψος του πέναλτι. Το γκολ του βραζιλιάνου χαφ δεν έμεινε ...αναπάντητο καθώς στο 40' ο Ντάτολο άφησε έξυπνα τη μπάλα, στο ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά, στον επερχόμενο Λούα Λούα ο οποίος με δεξί κεραυνό πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας μας, και δεύτερο προσωπικό του, χαρίζοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό που στην τελική ευθεία της διοργάνωσης μείωσε στους τρεις τους βαθμούς που τον χωρίζουν από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.
ΑστέραςΤρίπολης: Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος (72' Ρίος), Ουριμπάρι, Λαζαρίδης, Μπαρτολίνι (46' Ουντότζι), Φυτανίδης, Καρντόσο, Καρέρα, Τσέζαρεκ, Βίλτσες, Έντερ (81' Καούνος).
Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα (83' Γκαλίτσιος), Λεντέσμα, Στολτίδης, Λούα Λούα, Ντάτολο (80' Λεονάρντο), Ντάρμπισαϊρ (60' Μήτρογλου).
Χαμηλούς τόνους κράτησε αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας μας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Κατακτήσαμε μια πολύ σημαντική νίκη, εναντίον μιας ομάδας, που από τότε που την ανέλαβε ο Βλάχος διαγράφει εξαιρετική πορεία και έχει ποιότητα. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, ενώ δείξαμε χαρακτήρα σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο 25λεπτο ήμασταν πολύ καλοί. Μετά το 2-0 χάσαμε την οργάνωσή μας, ειδικά μετά τη μείωση του σκορ από τον Αστέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδυνέψαμε. Η νίκη μας ήρθε δίκαια. Κρατάμε χαμηλούς τόνους. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και θεωρώ ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: