ΣΙΝΕ

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ – ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 0-1 (0-0)

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ – 3ος  ΟΜΙΛΟΣ
Κυριακή: 28 Φεβρουαρίου 2010
20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Φανταστικό ματς διεξήχθη στον Πόρο ανάμεσα στα Γρεβενά Αεράτα και στη Φλώρινα. Τελικά η λειτούργησε για μια ακόμα φορά ο «νόμος του ποδοσφαίρου» και η Φλώρινα με τη λήξη του παιχνιδιού, πέτυχε το χρυσό γκολ με τον Παντελή Μάνο και πήρε το πολύτιμο γι’ αυτήν τρίποντο. ΄Ηρωας του αγώνα ο πορτιέρο των φιλοξενουμένων Ταντσούκης, ο οποίος κυριολεκτικά «κατέβασε ρολά» και κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Στο α΄ημίχρονο η Φλώρινα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Βίδρα κυρίως με μακρινά σουτ των παιχτών της. Στο β΄ημίχρονο τα Αεράτα ήταν καταιγιστικά και έχασαν τεράστιες ευκαιρίες να προηγηθούν. Σαν να μην έφτανε αυτό, ακριβώς στο 90ο λεπτό σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας, δέχθηκαν το γκολ που ουσιαστικά διατηρεί ζωντανούς τους φιλοξενούμενους στην κατηγορία.
Στα αρνητικά του παιχνιδιού το πολύ σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένων στο β΄ημίχρονο και η ανοχή του διαιτητή στα δολοφονικά χτυπήματα.

3΄- Ο Π. Λάλλος διεκδίκησε την μπάλα, επιχείρησε το σουτ, που ήταν όμως άστοχο.
6΄- Καλό σουτ του Ιωαννίδη πέρασε σύρριζα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βίδρα.
8΄- Σουτ του Φουδούλη από το ύψος της περιοχής, μόλις άουτ.
9΄- Ο Π. Μάνος πάσαρε στο Μητρεβόλη με το κεφάλι, κεφαλιά του τελευταίου από τα 3μ. απέκρουσε με τις άκρες των δαχτύλων ο Βίδρας.
26΄- Βολίδα του Ιωαννίδη απέκρουσε με τις γροθιές ο Βίδρας.
36΄- Πάλι ο Ιωαννίδης σούταρε δυνατά και μπλόκαρε ο Βίδρας με διπλή προσπάθεια.
39΄- Μακρινή πάσα του Ευαγγελόπουλου, ο Π. Λάλλος πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά πριν πλασάρει κόπηκε σωτήρια απ’ τον Μουρουτζίδη.
45΄- ΄Εξοχη μεταβίβαση του Σαμαρά στο Χρ. Μπαλοδήμο, που μπήκε στην περιοχή και με δυνατό πλασέ μείωσε σε 2-1.
50΄- Κόρνερ εκτέλεσε ο Μπαλοδήμος από αριστερά, απέκρουσε ο Τραϊκος, ο Κατσαντώνης έγινε κάτοχος της μπάλας, σούταρε δυνατά για να αποκρούση πάνω στη γραμμή ο Γ. Μάνος.
65΄- Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαλοδήμου, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ταντσούκης. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Γάκης και ο Ευαγγελόπουλος από τα 2 μ. κατάφερε να στείλει την μπάλα πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.
79΄-  Καταπληκτική ψηλοκρεμαστή πάσα του Δημητριάδη στον Αναστασιάδη, που κατέβασε ωραία και πλάσαρε από θέση τετ-α-τετ, απέκρουσε με τα πόδια ο Ταντσούκης, ο Αναστασιάδης πήρε την επαναφορά, πλάσαρε ξανά για να αποκρούσει και πάλι ο ανίκητος Ταντσούκης.
82΄-  Ασίστ του Κατσαντώνη στον Π. Λάλλο, τέλειο πλασέ του τελευταίου, ο Ταντσούκης απογειώθηκε για μια ακόμη φορά και απέκρουσε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Χερίδης, βολίδα του Μπαλοδήμου αποκρούστηκε από τα σώματα των αμυντικών της Φλώρινας.
84΄- Κεραυνός του Φουδούλη από τα 25 μ. αποκρούστηκε σε κόρνερ απ’ το Βίδρα.
86΄- Ο Χρ. Μπαλοδήμος μπήκε από αριστερά, έβγαλε παράλληλη συρτή  σέντρα, προβολή του Π. Λάλλου εξ’ επαφής απέκρουσε ο Ταντσούκης σε κόρνερ.
88΄- Μπαλιά τρύπα του Π. Λάλλου στο Μπαλοδήμο, που από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε για να αποκρούσει ξανά ο Ταντσούκης με τα πόδια.
90΄- Φάουλ εκτέλεσε ο Ζήκος από δεξιά, ο Ασλάνογλου έπιασε την κεφαλιά και ο επερχόμενος Π. Μάνος με προβολή πέτυχε το νικητήριο τέρμα για τη Φλώρινα.

Μέτρια η  διαιτησία των: Γ. Τσαγγάρη, Χ. Καϊδή, Χ. Ζήσιου (Θεσσαλίας)
 
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Θ. Λάλλος, Ευαγγελόπουλος, Π. Λάλλος (73΄Β. Χαστάς), Σαμαράς,  Δημητριάδης (73΄Αναστασιάδης), Τ. Δημόπουλος, Μπαλοδήμος, Χερίδης, Μήττας,  Μπόζιαρης

ΦΛΩΡΙΝΑ (Πέτρος Παπαδόπουλος): Ν. Ταντσούκης, Μουρουτζίδης, Τράικος (58΄Πλαγιάντσης), Γ. Μάνος, Π. Μάνος, Ιωαννίδης, Ζήκος, Φουδούλης, Μητρεβόλης (73΄ Ασλάνογλου), Φωτεινός (87΄Λήτας),  Καρακόλης
Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: