ΣΙΝΕ

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 0 - 1 (0-0)


26η Αγωνιστική
KYΡΙΑΚΗ: 14-03-2010
   


Δεν τα κατάφερε ο Πυρσός, αφού ηττήθηκε στο ΔΑΚ από τα Τρίκαλα. Ο Πυρσός ήταν πολύ κακός στο α΄ ημίχρονο με φανερά προβλήματα στη μεσαία γραμμή, πράγμα που του στέρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον έλεγχο του αγώνα.
Παρόλα αυτά έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθεί με την έναρξη και τη λήξη του α΄ μέρους. Στο β΄ ημίχρονο ο Πυρσός ανέβασε την απόδοσή του, κέρδισε κατά κράτος τις προσωπικές μονομαχίες, όμως μ’ ένα γκολ του Μίνγκα στο 78΄έχασε το παιχνίδι. Οι πράσινοι διαμαρτύρονται δίκαια για το γκολ που δέχθηκαν , αφού προηγήθηκε πεντακάθαρο φάουλ στον τερματοφύλακά τους Φυρινίδη.


1΄ -  Με το καλημέρα, φάουλ εκτέλεσε ο Γκαρόζης,  κεφαλιά του Σερέτη έδιωξε ο Τροΐρης πάνω στην γραμμή.
5΄- Κόρνερ εκτέλεσε ο Κοιλιάρας, ο  Γεωργίου από καλή θέση, έπιασε την κεφαλιά  άουτ.
28΄- Κάθετη πάσα του Μίνγκα στον Ένοκ, αυτός πλάσαρε απέναντι από τον Φυρινίδη και ο πορτιέρο του Πυρσού απέκρουσε σωτήρια.


36΄- Σουτ του Κεραμά από πλάγια δεξιά πέρασε άουτ.
45΄- Μεγάλη ευκαιρία για τον Πυρσό, όταν ο Τόλιος απέκρουσε εκπληκτικά γυριστό σουτ του Βελώνη.
48΄- Δυνατό σουτ του Κοιλιάρα, απομάκρυνε σε κόρνερ σωτήρια ο Φυρινίδης.
57΄- Σουτ του Χρυσάφη, έδιωξε ο Κάλφας πάνω στη γραμμή με το κεφάλι. 


61΄- Ο Χατζής σέντραρε, καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του Τζιώρα και η μπάλα πέρασε σύρριζα άουτ.
78΄- Φάουλ εκτέλεσε ο Χρυσάφης, με δυσκολία απομάκρυνε ο Φυρινίδης, αφού του έγινε πεντακάθαρο φάουλ και  ο Μίνγκας που πήρε καραδοκούσε με κοντινό σουτ πέτυχε το 0-1.
86΄- Καλό σουτ του Δούμα, πέρασε άουτ.
Κίτρινες κάρτες: Αλεξανδρής, Σερέτης, Θεοδοσιάδης, Κοιλιάρας, Μανουσάκης, Χρυσάφης, Τόλιος
Κόκκινη κάρτα: Θεοδοσιάδης (2η κίτρινη)
Μέτρια η διαιτησία των: Μηλιάδη, Πετρεντζή, Τσαγγάρη (Μακεδονίας)


Πυρσός (Ανδρέας Παντζιαράς): Φιρινίδης, Σερέτης, Αλεξανδρής, Κουρδάκης, Γκαρόζης (58' Μπανούσης), Χατζής (82' Δούμας), Τζιώρας, Γεωργίου, Βελώνης, Κάλφας, Στουρνάρας.
ΑΟ Τρίκαλα (Ζόραν Μπάμποβιτς): Τόλιος, Γιώτας, Γεωργίου, Κοιλιάρας, Σαββίδης (80' Αγγελόπουλος), Θεοδοσιάδης, Μανουσάκης, Ένοκ (65' Διαμάντης), Κεραμάς (46' Χρυσάφης), Μίνγκας, Τροΐρης,
 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ:
Μπάμποβιτς: "Πιστεύω ότι είδαμε ένα καλό παιχνίδι με δύο καλές ομάδες και εμείς ήμασταν πιο τυχεροί και κερδίσαμε. Εμείς προσπαθήσαμε και είχαμε θέληση σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Πυρσό για το καθαρό του παιχνίδι. Εμείς πρέπει πλέον να πάρουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρας μας. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Όσο αφορά το σημερινό ματς πιστεύω ότι είμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και ο Πυρσός είχε μια υπεροχή στο δεύτερο μέρος. Όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε και αυτοί είμασταν εμείς".
Παντζιαράς: Εμείς ερχόμασταν απο ένα άτυχο αποτέλεσμα στα Γιαννιτσά. Δυστυχώς τις τελευταίες 9 μέρες δεν κάναμε καθόλου προπόνηση. Ειμαι ευχαριστημένος. Κοιτάμε μπροστά. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κοζάνη και θα πάμε να παλέψουμε.
Ρεπορτάζ: Χρήστος Μπαζάκας
Φωτογραφίες: Γιώργος Βλαχόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: