ΣΙΝΕ

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΦΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ 0 - 1

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π..
Στον κρισιμότερο αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία, η Α.Ε.Π. πραγματοποιόντας ενα από τα χειρότερα παιχνίδια στο γήπεδό της, ηττήθηκε από τον Εθνικό Βατερού και πλέον οι ελπίδες για την παραμονή δυσκολεύουν αφού ακολουθεί ένα κρίσιμο ματς στην Φλώρινα.
Το χαμένο πέναλτι και η αστοχία στην κενή εστία του Βατερού, είχαν ως αποτέλεσμα την οδυνηρή ήττα και την απώλεια τριών πολύτιμων βαθμών για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ
α' ημίχρονο
5' Σέντρα του Μετικάνου στην περιοχή, η κεφαλιά που έκανε ο Φωτιάδης δεν ανησύχισε τον Αθανασόπουλο.
9' Ακυρώθηκε γκολ για το Βατερό, όταν ο Τσιώνης έβγαλε σέντρα και ο Κιβρακίδης από θέση οφ σάιτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου.
15' Πρώτη καλή ενέργεια για την Α.Ε.Π., όταν ο Καραγιάννης μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή, αλλά καλά τοποθετιμένος ο Σαριόγλου έβγαλε σε κορνερ.
16' Από δεξιά, παράλληλη σέντρα στον Κοτζατίσογλου μέσα στην περιοχή, την πάσα στον Τζερεμέ έκοψε ο Αποστολίδης με το χέρι και δόθηκε το πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καραγιάννης, ο οποίος πλάσαρε πάνω στον Παπαγεωργίου και χάθηκε η ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ η Α.Ε.Π..
34' Καλή συνεργασία του Καραγιάννη με τον Τζερεμέ από αριστερά, σέντρα στον Παπαμιχαήλ στην περιοχή, ανάποδο ψαλίδι του τελευταίου, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
41' Παράλληλη σέντρα σουτ του Παπαμιχαήλ από αριστερά πέρασε ελάχιστα άουτ.
β' ημίχρονο
48' Κορνερ που εκτέλεσε ο Καραγιάννης έξω από την περιοχή στον αμαρκάριστο Τζερεμέ, ο νεαρός επιχείρησε καλό σουτ, το οποίο βρήκε σε σώμα αντιπάλου και κατέληξε κόρνερ.
60' Ο Ζηνόβιος κινήθηκε επικίνδυνα στην περιοχή, έκανε το πλασέ και ο Αθανασόπουλος έδιωξε σε κορνερ.
61' Ο Καραγιάννης έβγαλε παράλληλη σέντρα στον Χαραλαμπίδη και το πλασέ σε κενή εστία πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Παπαγεωργίου.
82' Κορνερ που εκτέλεσε ο Καραγιάννης από αριστερά, η κεφαλιά του Φαλτάκα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην αντεπίθεση των παικτών του Εθνικού, μετά από άστοχη έξοδο του Αθανασόπουλου και αδράνεια της άμυνας, ο Κιβρακίδης εκμεταλεύτικε το λάθος, πλάσαρε και έκανε το 0 - 1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Καλή η διαιτησια από τους: Κορεστή, Καραφεριά, Τέγο (Λάρισας).
 Κίτρινες κάρτες για την Α.Ε.Π. ο Ιωαννίδης και για το Βατερό οι Αποστολίδης και Φωτιάδης.
Α.Ε.Π. (Χ. Λάλλος):  Αθανασόπουλος, Κυριακίδης, Χριστοφορίδης, Φαλτάκας, Παπακων/νου (80' Γκορουμάνος), Ιωαννίδης, Παπαμιχαήλ, Τζερεμές, Χαραλαμπίδης, Καραγιάννης, Κοτζατίσογλου (62' Τζιαμπίρης). 
ΕΘΝ. ΒΑΤΕΡΟΥ: (Γεωργιάδης): Παπαγεωργίου, Αποστολίδης, Συμελίδης, Φωτιάδης, Σαριόγλου, Ζειτίδης (72' Μπλάντζας), Κιβρακίδης, Μετικάνος, Ζηνόβιος Ν., Τσιώνης ( 75' Κουρτζίδης), Σοφόγλου (72' Γκοντοβάς).
Κ. ΝΤΙΓΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: