ΣΙΝΕ

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

"Κλείδωσε'' το πρωτάθλημα η ΑΕ Ποντίων

 aepontiwn_katerinis_logo.jpgΜ.Α.Ε.Π. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ  ΑΕΡΑΤΑ 1-0   
Κατερίνης αφού έστω και δύσκολα κατέβαλε την αντίσταση των Γρεβενά Αεράτα. Οι φιλοξενούμενοι όμως κέρδισαν τις εντυπώσεις, αφού δέχθηκαν το γκολ στο 84΄ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα έχασαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν
όταν ο Σέργιος Μπαλοδήμος από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε για να αποκρούσει σωτήρια με τις άκρες των δακτύλων του ο Βασιλειάδης. Τα Γρεβενά Αεράτα αγωνίστηκαν συνολικά με 10 νέους παίχτες, εκ των οποίων οι 5 ήταν 14άρηδες, ενώ ντεπούτο στη Δ΄Εθνική έκανε ο μεσοαμυντικός Βιτορίνο. Με σωστή αγωνιστική τακτική ο Νίκος Μπαλοδήμος εξουδετέρωσε τα ατού των Ποντίων και ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι δεν δέχθηκαν μεγάλη πίεση. Από την άλλη μεριά με τη νίκη της αυτή η ΜΑΕ Ποντίων Κατερίνης έκανε το πλέον αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική.  Η ομάδα του κ. Καμπερίδη, «κλείδωσε» ουσιαστικά την άνοδο της, αφού η Νάουσα και ο Βατανιακός ηττήθηκαν η διαφορά από την δεύτερη θέση είναι πλέον στους εννέα (!) βαθμούς.
Φάσεις και γκολ
3΄- Μακρινό σουτ του Γάκη πέρασε άουτ.
38΄- Γυριστό σουτ του Καλουσίδη απέκρουσε θεαματικά σε κόρνερ ο Βίδρας.
40΄- Σουτ του Μαυρίδη σε κενή εστία, πέρασε άουτ.
55΄- Σουτ του Ταρασιάδη πέρασε απελπιστικά άουτ.
64΄- Κεφαλιά του Ταρασιάδη από καλή θέση δεν βρήκε στόχο.
72΄- συρτό σουτ του Κουμορτζή μπλόκαρε εύκολα ο Βίδρας.
78΄- Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρ. Μπαλοδήμου, πέρασε ελάχιστα άουτ.
84΄- Ο Παπαδόπουλος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (μπήκε σαν αλλαγή) με πλασέ από το ύψος της περιοχής σημείωσε το 1-0.
85΄- Καταπληκτική πάσα του Χαστά, τετ-α-τετ ο Χρ. Μπαλοδήμος, σούταρε δυνατά άουτ.
86΄- Μακρινό σουτ του Χερίδη μπλόκαρε ο Βασιλειάδης.
89΄- Πλασέ του Παπαδόπουλου από καλή θέση με δυσκολία απέκρουσε σε κόρνερ ο Βίδρας.
90΄- Τετ-α-τετ ο Σέργιος Μπαλοδήμος μετά από ασίστ του Αναστασιάδη, πλασάρισε και ο Βασιλειάδης απογειώθηκε στη γωνία του για να αποκρούσει με τις άκρες των δαχτύλων του και στη συνέχεια πάνω στη γραμμή να αποκρούσει ο Κούρτογλου.
΄Αριστη η διαιτησία των: Γκορτσίλα, Λιάρου, Ευθυμιάδη (Μακεδονίας )

ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ (Γιώργος Καμπερίδης): Βασιλειάδης, Κούρτογλου, Πείδης, Κεστελίδης, Παπαγιαννόπουλος, Καλουσίδης (80΄ Ι. Παπαδόπουλος), Μαυρίδης, Νάκας, Βεϊδαμενίδης(62΄ Μπαγλαρίδης), Κουμορτζής, Ταρασιάδης

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Κατσαντώνης, Κοτενίδης (46΄ Παπακώστας), Γάκης (63΄ Μπαλοδήμος), Οικονόμου, Χερίδης, Δημόπουλος Θ. (71΄ Βιτορίνο), Δημόπουλος Ρ, Χαστάς, Μπαλοδήμος Χρ., Αναστασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: