ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 2 - 1 (1-0)


 Ελπίδα στο όνειρο της παραμονής!!!
Το καλύτερο παιχνίδι της πραγματοποίησε σήμερα η Α.Ε.Π., κόντρα στον 2ο  της βαθμολογίας Βατανιακό. 
 Πραγματικό ντέρπι στο Βατόλακκο, όπου η γηπεδούχος ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, ξέροντας τι ζητούσε. Αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν ελαφρώς την υπεροχή στα πρώτα λεπτά, η Α.Ε.Π. κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Παπαμιχαήλ στο 13'.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48', αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους με μακρινό κρεμαστό σουτ του Ιωαννίδη, να νικάει τον Χατζηεπίδη, διπλασιάζοντας το σκορ σε 2 - 0. Ανώτερη η ομάδα του Βατολάκκου στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκε το ρυθμό της, κινήθηκε έξυπνα, έκανε ευκαιρίες και πήρε το επιθυμιτό αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο τελευταίο 20λεπτο και κατάφεραν να μειώσουν στο 90' με τον Γιαπιτζή, μετά από φάση διαρκείας στην εστία του Αθανασόπουλου.    
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ 
α' ημίχρονο 
11' Απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή με τον Καραγιάννη, η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτυών του Χατζηεπίδη.
 13' Δύο λεπτά αργότερα ο Παπαμιχαήλ δέχθηκε την μπάλα από τον Τζερεμέ στον κενό χώρο και με έξυπνο τρόπο κρέμασε τον γκολκίπερ Χατζηεπίδη γράφοντας το 1 - 0 για την Α.Ε.Π.. 15' Καλή εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή με τον Τριανταφύλλου, η μπάλα πέρασε άουτ. 20' Πάσα δώσε βάλε του Παπαμιχαήλ στον Χριστοφορίδη, το πλασέ του νεαρού από θέση τετ- α-τετ απέκρουσε σωτήρια ο Χατζηεπίδης, γλυτώνοντας την ομάδα του από σίγουρη παραβίαση.
 25' υπέροχο κόψιμο της μπάλας από τον Τζερεμε, τροφοδότησε άψογα τον Καραγιάννη, ο οποίος έχασε την μπάλα στην μικρή περιοχή από τους αμυντικούς του Βατανιακού. 28' Καλοχτυπημένο φάουλ του Πουτουρίδη, έβγαλε εντυπωσιακά ο Αθανασόπουλος σε κορνερ.
β' ημίχρονο 
48' Μακρινό κρεμαστό σουτ του Ιωαννίδη, αιφνιδίασε τον Χατζηεπίδη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για δεύτερη φορά γράφοντας το 2 - 0.
 57' Μοναδική χαμένη ευκαιρία με τον Παπακωνσταντίνου να κάνει καρφωτή κεφαλιά, να αποκρούει ο γκολκίπερ και στην επαναφορά το πλασέ του  Καραγιάννη να αποκρούει πάλι ο τερματοφύλακας. 75' Σε φάουλ που εκτέλεσε ο Πουτουρίδης, σε ετοιμότητα ο Αθανασόπουλος έδιωξε σε κορνερ. 86' Φάση διαρκείας στα καρέ του Αθανασόπουλου, από πλεονεκτική θέση ο Γιαπιτζής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. 90' Σύγχυση στην περιοχή του Αθανασόπουλου, από κοντά ο Γιαπιτζής μείωσε σε 2 - 1.
Καλή η διαιτησία από τους Α. Αγγελάκη, Ε. Πετρετζής, Ν. Ταγγάρη (Μακεδονίας).
Α.Ε.Π. (Χ. ΛΑΛΛΟΣ) Αθανασόπουλος, Tζιαμπίρης (71' Χαραλαμπίδης), Κυριακίδης, Χριστοφορίδης, Φαλτάκας, Παπακωνσταντίνου, Ιωαννίδης, Παπαμιχαήλ (86' Μαντζώλας), Τζερεμές, Κοτζατίσογλου (90' + Πολύζος), Καραγιάννης.  
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Ι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ) Χατζηεπίδης, Ευσταθιάδης (56' Μπατσαράς), Τριανταφύλου, Κολαξίδης (45' Τσιόμης),Λαζαρίδης Γ., Γιαπιτζής, Λαζαρίδης Χ., Βασιουρής, Αγγελάκης, Ανδρονικίδης (61' Καλαμπαλίκης), Πουτουρίδης.
aepvatolakkou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: